Oldal frissítése

Sennheiser PC310

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC310

Ha épp egy olyan fülhallgatót keresel, ami biztosítja a jobb játékélményt, minőségibb zenehallgatást vagy filmnézést, és még nem próbáltad ki a Sennheiser PC310 modelljét, hát akkor épp ez az, amit keresel. A Sennheiser PC310 gondoskodik a kiváló minőségű hangzásról, amely ahhoz szükséges, hogy igazán természetesen hasson a zene. A kényelmes fülpárnáknak hála a fül is tud szellőzni, ezáltal addig játszhatsz, ameddig csak kedved tartja, ráadásul alig fogod érezni, hogy fejhallgatót viselsz. Ha pedig beszélni szeretnél, akkor elég csupán lehajtani a mikrofont, ami által az bekapcsol, a zajszűrő technológia jóvoltából pedig a a hangod tökéletesen tiszta és érthető lesz.
 
A fejhallgató csatlakoztathatóságáról a 2 db 3,5 mm-es jack csatlakozók gondoskodnak. A frekvenciatartománya 17-22 000 Hz, így pedig nyilvánvaló, hogy az általa hallgatott hang magas minőséget képvisel. A fejhallgató elegáns fekete színnel rendelkezik, így illik mindenhez és mindenhova.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM112g
Termékszám:  504123
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10