Oldal frissítése

Sennheiser PC 373D

4,1 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC 373D

A tökéletes térhatású hangzás közepette könnyű megfeledkezni a külvilágról, és teljesmértékben beleélheted magad a játék világába. Semmi sem helyetteisítheti a minőségi hangzást, a stílust és a kényelmet, ezáltal elég könnyedén rá fogsz majd szokni erre a gamer headsetre, amely az előbbiekből egy kiadós adaggal szolgál. Az audiofilek biztosan értékelik majd a high-end akusztikát a tökéletes Dolby 7.1 Surround térhatásával, amely a megtestesült kristálytiszta és definiált hang.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompromisszummentes fejhallgató hardcore gamereknek
  • Tökéletes tájékozódás a játék terében (Dolby 7.1 Surround)
  • Minden apró részlet pontos érzékelése (fejlett reprodukciós technológia)
  • Könnyű testreszabhatóság az igényeid alapján
  • Légáteresztő fülpárnák a maximális kényelem érdekében
  • Kristálytiszta beszéd (profi zajszűrő mikrofon)
  • Könnyen lecsatlakoztatható mikrofon (csak emeld fel a kart, és már senki sem hall téged)

Csak a legjobb

Ez az új modell a bestseller PC 363D utódja tökéletesített designnal és egy új szoftverrel, hogy még a legújabb kihívásoknak is megfeleljen. A kiegyenlítő gondoskodik arról, hogy a hangzás mindig tökéletesen alkalmazkodjon a felhasználás céljához. Legyen szó játékokról, de akár zenehallgatásról is, amely közben elég csupán megnyomni az Off gombot, és már megtapasztalható a semleges, semmi által nem befolyásolt hanghatás. A headset igen csak kényelmes puha fülpárnákkal felszerelt, amelyek által a fül szabadon tud szellőzni.

Mindig csatlakoztatva

Hála a csúcsminőségű mikrofonnak és a tökéletes beállításokkal rendelkező zajszűrő algoritmusoknak, a headset garantálja, hogy a csapattársaiddal kristálytisztán kommunikálhass mindenféle zavaró tényezőt kiküszöbölve. A 3 féle tonális szűrő jóvoltából magad állíthatod be, hogy milyen hangosan szeretnéd hallani a saját hangod. Ez meggátolja az indokolatlanul hangos megnyilvánulásokat, vagy épp megelőzi, hogy kiabálni kelljen a mikrofonba. A mikrofon kikapcsolása roppant egyszerű - elég csupán felemelni a kart.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  JM112g7
Termékszám:  506528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10