Oldal frissítése

Sennheiser PC 333D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC 333D

A PC 333D gaming headset utat nyit a valósághű 7.1-csatornás játékok hangzásélményéhez. Az irányított hangok hozzáadásával sokkal mélyebb hangzásélményben van részed. Egy gombnyomással a sztereót teljes 7.1-csatornás Dolby surround hangzásra változtathatod. Ennek köszönhetően nemcsak hallod a játékot, hanem egyenesen az események középpontjában érezheted magad, mivel a headset támogatja támogatja a Dolby Headphone és Dolby Pro Logic II. rendszereket.
Az USB csatlakozóba integrált hangkártyának köszönhetően nem kell a PC-nek vagy a laptopnak többcsatornás hangkártyával rendelkeznie. A DJ-csuklópántnak hála, a jobboldali fülkagylót teljesen felhajthatod. A beépített hangerőszabályzó a jobboldali fülkagylóban kapott helyet, így sokkal kézzelfekvőbb a hangzásvezérlés mintha a nehezebben elérhető helyen, a kábelbe építve lenne található.
Főbb jellemzői:
Támogatja a Dolby 7.1 térhatású hangokat
Vezérlés a fülhallgatón
Ideális LAN partikhoz
Csatlakozás USB porton keresztül

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM187e4
Termékszám:  PC 333D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15