Oldal frissítése

Sennheiser PC 26

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC 26

Az egyoldalas mikrofonnal rendelkező fejhallgatók jól jöhetnek call centerek, telemarketing ügynökségek alkalmazottainak vagy az olyan embereknek, akik gyakran vesznek részt videokonferencia hívásokban. A remek minőségű hang a 40-18 000 Hz-es frekvenciatartománynak és a 109 dB érzékenységnek köszönhető. A fejhallgató kábelén található vezérlőnek 3 funkciója van: a hangerőszabályzást, a mikrofonnémítást és a telefonfunkciókat közvetlenül a headsetről kezelheted. Megtalálhatjuk benne a tiszta hangzást is zajkioltással, amely biztosítja, hogy a másik fél kristálytisztán és torzítás nélkül hallja a hangját.

Legfontosabb jellemzők

  • Zajszűrés (maximális hangtisztaság hívás közben)
  • Egyszerű csatlakoztatás USB port-on keresztül
  • Egyoldalas mikrofon, amelynek beállítható a helyzete
  • Az integrált hangkártya jobb hangminőséget biztosít
  • Háromfunkciós vezérlő
  • Csak az egyik füled fedi el, így nem maradsz le arról sem, hogy közben mi történik körülötted
  • Kompatibilis Free HeadSetup szoftver, amely ingyen letölthető

A környezetet is érzékelheted

A Sennheiser PC 26 integrált hangkártyával rendelkezik, amely jobb hangátvitelt biztosít. A hagyományos 3,5 mm-es Jack csatlkozót helyettesíti az USB-csatlakozót, és a modellnek csak egy teljes fülpárnája van, amely lehetővé teszi, hogy jobban megértsd mi történik körülötted egy hívás közben. A mikrofon dönthető, így beállíthatod a pozícióját olyan módon, ahogy neked kellemes vele beszélgetni. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM180d
Termékszám:  PC 26
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05