Oldal frissítése

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

Eleged van az összecsavarodott vezetékekből? Zavar zenehallgatás köben az autó zaja, a tömegközlekedés hangjai, vagy a mentőautó szirénázása? A Snheiser Momentum vezeték nélküli fejhallgató segítségével elbúcsúzhatsz ezektől a problémáktól.

Legfontosabb jellemzői

  • Bőr fülkagylók, amelyek nem húzzák a fület és hosszú távú használat során is kényelmesek;
  • Stílusos, fekete szín;
  • Hiteles és tiszta hangzás, erős mély és magas hangok;
  • Akkumulátort az akkumulátor élettartama akár 22 óra;
  • Leválasztható kábel.

Tartósság és a kényelem az első helyen

Összecsukható készülék a könnyű tárolásért a zsebedben vagy a táskádban is elfér, hála a Sennheiser Momentum meglepő funkcióinak. A fejhallgató pántja rozsdamentes acélból készült és a kagylók bőr borításúak. Finoman öleli át a fület még téli sapka viselése során is.

Zenehallgatás zavarmentesen

Ügyesen megoldásnak köszönhetően a készülék képes csökkenteni a magas frekvenciájú kültéri zajokat, mint a mentő szirénája. Zenehallgatás, rádió, podcast vagy előadások megszakítás nélkül élvezhetőek még zajos környezetben is, anélkül, hogy extra hangot kellene adni a készülékre.

Vezeték nélküli kényelem

A legtöbb fejhallgató elengedhetetlen tartozéka egy 3,5 mm-es jack és audio jack vezeték. A Sennheiser Momentum  NFC és Bluetooth csatlakozást használ, amelyen keresztül a mobiltelefon vagy MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozik. Ez jó hír, különösen azok számára, akik hajlamosak beleakadni az ajtókilincsekbe. Viszont, ha nem érzed jól magad vezeték nélkül, akkor a készülék stílusos hordtáskájában találsz egyet.

A csomag tartalma:
Audió kábel (1,4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM165b3n
Termékszám:  506250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20