Oldal frissítése

Sennheiser HD 579

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 579

A HD 579 fejhallgató kivételesen magas szintű hangminőséget jelent, a zenehallgatást elérhető áron közel audiofil szintre viszi. A kiváló Sennheiser meghajtók a tapasztalt zenekedvelők igényeinek is megfelelő kiemelkedő hangzást biztosítanak. Ugyanakkor a fejhallgató megjelenése vonzó és mindemellett nagyon kényelmes is. Fedezd fel a kiváló termék apró részleteit.

Legfontosabb jellemzők

  • High-end teljesítmény kedvező áron
  • Kiegyensúlyozott hangzást nyújtó szabadalmaztatott inverter
  • E.A.R - pontos audio jelirányító funkció
  • Vonzó és ergonómikus kialakítás
  • Nagyon kényelmes puha, cserélhető fülpárnák
  • Masszív cserélhető 3 m-es kábel (6,3 mm-es és  3,5 mm jack adapterrel)

Hangzás és megjelenés

A fejhallgató kinézete többet sejtet annál, mint amennyibe valójában kerül. Minden részletét szeretni fogod. A matt fém részek és stílusos szürke kivitel olyan megjelenést kölcsönöz neki, amely vetekszik a hangzásával. Az elegáns külső gondosan kialakított teljes méretű fülkagylókkal és puha fülpárnákkal párosul, amelyek még hosszas használat után sem nyomják a füledet. A kiváló teljesítmény-ár arányhoz igazodik a fejhallgató kedvező ára.

 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JM158h
Termékszám:  506830
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20