Oldal frissítése

Sennheiser HD 558

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 558

A belső Surround Reflector technológiájának köszönhetően a Sennheiser HD 558 kiterjedt térhangzást hoz létre. Ez a fejhallgató  E.A.R. (Eargonomic Acoustic Refinement - Sennheiser szabadalom) technológiájával is rendelkezik, mely az audio jeleket pontosan a fülhöz irányítja. A rendkívül erős neodímium mágnesek, és a kifinomult Duofol membránok biztosítják valamennyi zenei részlet élethű visszajátszását. A kagyló speciális anyaga meggátolja a rezgések előfordulását és terjedését, valamint csökkenti a torzítást a zenei összképnél.

A fejhallgatók kapcsolódásáról a 6,3 mm-es jack csatlakozó gondoskodik, a könnyen leválasztható kábelen. Az új rögzítési módszer lehetővé teszi a rendkívül könnyű kezelhetőséget. A kiterjesztett 15 - 28.000 Hz-es frekvenciatartomány gondoskodik róla, hogy hallgatóként a zene teljes hangspektrumát élvezhesd. A fejhallgató elegáns, fekete felülettel, és rendkívül puha, velúr fülpárnákkal rendelkezik, mely többórás használat esetén is maximálisan kényelmes viseletet garantál.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM158d
Termékszám:  HD 558
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15