Oldal frissítése

Sennheiser HD 461i

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 461i

A Sennheiser HD 461i fejhallgató hangminősége, az ésszerű impedancia és érzékenység miatt, kiválóan alkalmas a legjobb minőségű hordozható lejátszókhoz. Kitűnő hangzásának köszönhetően otthon is jól használható laptophoz, tablethez vagy más minőségi audio készülékhez. Lépj a zenehallgatás mindeddig felderítetlen szintjére.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű sztereó hang, gazdag basszus alap
  • Rendkívül alacsony torzítás
  • Erőteljes neodímium mágnesek a jobb hangzás dinamikájáért
  • Kényelmes, még hosszan tartó zenehallgatáskor is
  • Zárt kialakítása elszigeteli a környezeti zajt
  • Kompatibilitás iOS-szel

Részletesen kidolgozott hangok

A mély frekvenciájú hangok domináns jelenléte lehetővé teszi a fejhallgató használatát többek között játékokhoz és házimozi hallgatásához. Az élesebben megszólaló közép és magasabb frekvenciáknak köszönhetően érzékelhetővé válik a hangszerek jellegzetes elhelyezkedése vagy a filmek és számítógépes játékok esetében jellemző térhatás. A fejhallgató igen tartós és könnyedén kiállja a mindennapi igénybevétel próbáját. Ezen felül vonzó külső és ergonomikus fülpárnák teszik teljessé a Senheiser HD 461i fejhallgatót. Kialakításának köszönhetően kényelmes viselni és a környzeti zajszűrés is rendkívül jó, ezért a fejhallgató biztosan minden korosztály körében népszerűségnek örvend majd. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM156z3b
Termékszám:  506775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05