Oldal frissítése

Sennheiser CX 890i Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX 890i Fehér

A jellegzetes, minimalista fejhallgató Sennheiser híres cég a kifinomult design, innovatív technológián alapuló anyagok, forradalmian új konstrukció. Kombinációja kis méret, kis súly és hangminőséget, hogy ezek a fejhallgató, zenét hallgatni az utazás válik páratlan élmény. Így hangminőséget biztosít széles frekvenciatartományban 17-23000 Hz.
A fejhallgató elérhető lesz, valamint egy jobb minőségű zenehallgatást távirányítóval és mikrofonnal kábelt. A kontrolling a headset ideális kiegészítője az Apple iPod, iPhone vagy iPad. A játékos a fejhallgatót keresztül össze van kötve egy 3,5 mm-es jack.
Ugyancsak tartalmazza a tartományban fül adapterek biztosítják a szoros és legkényelmesebb legyen. Még egy forgalmas utcán hatékonyan visszafogja a külső zajokat, így továbbra is élvezhetik a gazdag és valósághű hangzás, amely a játékos valóban úgy hangzik, amit megérdemel.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JM096n4
Termékszám:  CX 890i white
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10