Oldal frissítése

Sencor SVC 840RD-EUE2

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SVC 840RD-EUE2

A klasszikus kivitel sosem okoz csalódást, a porszívók esetében ez kétszeresen is igaz. Ugyanis hagyományos papírzsákos technológiáról van szó, amikor is csupán kidobja az egész papírzsákot és nem kell azt kiürítenie, hanem kizárólag egy új zsákra cserélnie. A Sencor porszívó esetében ezt a soha el nem évülő technológiát egy erős motor egészíti ki, amely segítségével a lakását gond nélkül felporszívózhatja. És ki ne vágyna egy ilyen szép, színes kivitelű porszívóra?

Legfontosabb jellemzői

  • Porzsák térfogata: 1,5 liter
  • Tápkábel hossza: 5 m
  • Hatósugár: 7,5m
  • 4 minikerék puha felű abroncsozással
  • Porzsák a csomagolás tartalma

Szűrés mindenekelőtt

Az szűrő minden egyes berendezés alfa és omegája. Ez a készülék egyedülálló abban, hogy egy mosható bemeneti szűrővel és kimeneti HEPA szűrővel is rendelkezik ami tovább egyszerűsíti porszívózást. A levegő eljut a motorba még a szívócső eltömődése esetén is, így a porszívó használata sokkal biztonságosabb - nem fenyegeti a túlmelegedés. 

Settenkedik akár egy róka

Különösen a panel házak esetében hallható a szomszédok minden egyes lépése, a hangos zene zavarja Önt akkor is, ha a szomszéd két emlettel lejjebb lakik. Ha a poszívózás zaja is zavarja Önt, kérjük ajánlja ezt a Sencor készüléket szomszédjának, mely ultra puha abroncsozású kerékgumikkal rendelkezik, így még a kemény padlón sem fog zajt hallatni. Az egyetlen dolog, amitől még a porszívó készüléke sem szabadítja meg Önt, az a horkolás zaja.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 76 dB

Méret & súly

Szélesség 30,3 cm
Magasság 24 cm
Mélység 42,7 cm
Tömeg 5 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAD1185j
Termékszám:  SVC840RD-EUE2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05