Oldal frissítése

SENCOR SRW 6010WH

5 1 értékelés
81 890 Ft

SENCOR SRW 6010WH

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Ablaktisztító robot

SRW 6010WH AQUINO

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Modern és egyszerű ablaktisztítás

A SENCOR SRW 6010WH AQUINO ablaktisztító robot könnyedén, valódi precizitással gondoskodik otthonodban a tökéletesen tiszta ablakokról. Hatékonyan megtisztítja a tükröket és más üvegfelületeket is. 3 tisztítási módot kínál, a vízkibocsátás ultrahangos fúvókákkal történik, saját szabályozással. Nedves módszerrel tisztít, és 60 ml-es víztartállyal rendelkezik. A mélytisztító üzemmóddal a makacs foltoktól és szennyeződésektől is megszabadulhatsz. A nagy, 3000 Pa szívóerőnek köszönhetően tökéletesen tapad az üvegen, miközben a két darab forgó kefe szisztematikusan megtisztítja az üveget az összes szennyeződéstől. Kényelmesen vezérelhető távirányítóval vagy közvetlenül a készüléken.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

A SENCOR SRW 6010WH AQUINO ablaktisztító robot legfontosabb jellemzői

  • Két forgó kefe cserélhető betétekkel
  • Beépített víztartály (60 ml) és két ultrahangos fúvóka
  • Navigációs Sencor Smart Gyro
  • Keretek és élek észlelése ablakok és keret nélküli üvegfelületek tisztításához
  • Vezérlés távirányítóval vagy közvetlenül a készüléken
  • 3 ablaktisztítási mód a vízadagolás szabályozásával
  • Biztonságos rögzítés az üveghez (szívóvákuum 3000 Pa)
  • Tartalék akkumulátor áramkimaradás esetére
SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Kényeztesd magad egyszerű és gyors ablaktisztítással

Ablakmosás pillanatok alatt és erőfeszítés nélkül? A SENCOR SRW 6010WH AQUINO ablaktisztító robottal mostantól ez lehetséges! Nem kell mást tenned, mint bedugni a konnektorba, az üveg mellé lerakni és bekapcsolni. Minden másról a robot gondoskodik. Az erős vákuum és a mikroszálas párnákkal ellátott két darab, forgó kefe kombinációja még a vastag port és makacs szennyeződést is képes kezelni.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Kettős spriccelés a hatékony tisztítás érdekében

A beépített víztartály60 ml-es, így elegendő az otthoni ablakok rendszeres tisztításához. A kettős spriccelő ultrahangos technológiával van felszerelve, amely a víz üvegfelületeken való elosztásának leghatékonyabb módja. Ez a technológia garantálja a még jobb eredményeket. A vezérlésen kiválaszthatod a működés intenzitását, vagy akár ki is kapcsolhatod.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

A SENCOR SRW 6010WH AQUINO pontosan és precízen mozog

A készüléket a SENCOR Smart Gyro navigáció segítségével intelligens mozgás jellemzi, hogy a tisztítandó felület legkisebb darabja se maradjon ki. Mozgása szisztematikus és egyenletes, és a programok végén hangos hangjelzést hallat, illetve automatikusan leállít. 3 automata program közül választhatsz - automatikus tisztítás, amikor S alakban halad az ablak teljes felületén. Helyi tisztításkor ismételten fentről lefelé tisztít, és Intenzív mód, amely kettős tisztítási ciklussal működik.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Intuitív vezérlés

Alapértelmezés szerint a készülék közvetlenül a SENCOR SRW 6010WH AQUINO roboton vagy távirányítóval kapcsolható be. Praktikus, a működését jelző lámpával van felszerelve. Továbbá van lehetőséged az intuitív távirányító használatára, amelyen kényelmesen megadhatod a vízadagolás intenzitását, és 3 automata program közül választhatsz.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

Multifunkcionális használat

Az intelligens érzékelőknek és az élek és szélek intelligens érzékelésének köszönhetően a SENCOR SRW 6010WH AQUINO ablaktisztító robot nem csak ablakmosásra használható. Függőleges és vízszintes üvegfelületekre remek választást, amelyek minimum 3 mm vastagsággal rendelkeznek. Próbáld ki a zuhanyzón vagy fényesíts vele a tükröket!

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

A kényelmed és biztonságod érdekében

A SENCOR SRW 6010WH AQUINO ablaktisztító robot egy teljesen biztonságos eszköz. Használat közben 5 m hosszú biztonsági kötéllel rögzíti, amely nem akadályozza meg a készülék mozgását, ugyanakkor egyben rögzíti. Belül egy beépített tartalék akkumulátor is található, amely megvédi az ablaktisztító robotot áramszünet esetén, és biztosítja, hogy 20 percig az ablakon maradjon. A segítségével élvezni fogod a takarítást, nem kell többé kihajolnod az ablakon, vagy létrán egyensúlyozni - a robot egyszerűen elvégez helyetted mindent.

SENCOR SRW 6010WH AQUINO

A csomag tartalma

  • Ablaktisztító robot, textil tartozékkal együtt
  • SENCOR SRW 6010WH AQUINO
  • 10× textil kendő
  • Távirányító 2 x AAA elemmel
  • Palack a víz kényelmes kezeléséhez
  • Hálózati adapter
  • Biztonsági kötél (5 m)

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő 20 perc
Akkumulátor kapacitása 650 mAh
Akkumulátor feszültség 14,8 V

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Biztonsági kötél

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval
Navigáció módja Giroszkópos
Üveg minimális vastagsága 30 mm
Kábel hosszúsága 4,5 m
Mozgásirány Vízszintes, Függőleges
Tulajdonságok Alacsony vízfogyasztás, Biztonsági kötél, Ráma nélküli felületekre, Ultraszónikus fúvókák, UPS pótakkumulátor, Függőleges használat
Tisztítás sebessége 4,5 m²/perc
Tartály térfogata 0,06 l

Funkciók

Funkciók Dupla tisztítás, Ablakkeret érzékelő, Takarítás utáni dokkolás, Pont tisztítás

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül

Zajszint

Zajszint 70 dB(A)

Méret & súly

Magasság 29 cm
Szélesség 14 cm
Mélység 8 cm
Súly 1,7 kg
Biztosítókötél hossza 5 m
Kód:  SENrb03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRW 6010WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05