Oldal frissítése

SENCOR SRV 9250BK

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SRV 9250BK

SRV 9250BK

Robotporszívó

Erős robotporszívó vagyok a Sencor márkától.

Sencor SRV 9250BK

SRV 9250BK vagyok, egy új robotporszívó, amit számos hasznos alkalmazás, üzemmód és mindenekfelett erőteljes és hosszú élettartamú BLDC motor jellemez. Ezzel a motorral együtt robotporszívóként szuper teljesítményt nyújtok minden otthonban, bármilyen típusú padlóról is legyen szó. Innentől megszabadulhatsz az örökös porszívózástól a Sencor intelligens robotporszívójának köszönhetően.

Kényelmes irányítás mobilalkalmazás segítségével

Egy olyan jól érthető mobilalkalmazás segítségével irányíthatsz, amellyel beállíthatod az elérhető funkciókat és üzemmódokat és nyomon követheted az aktuális tevékenységeimet is, mint például az akkumulátor jelenlegi töltöttsége vagy a tisztítási folyamat állapota. Irányíts az otthonod vagy a munkahelyed kényelméből az okostelefonod segítségével. Így a távirányító mindig a zsebedben vagy a táskádban lesz. Emellett egy másik megbízható távirányítót is biztosítok, amit nyugodtan használhatsz az otthonod kényelméből.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

Fedezd fel a lézernavigáció előnyeit

A Sencor robotporszívó közül én vagyok az első lézernavigációval ellátott modell. A technológia segítségével felmérem a területet, hogy a leghatékonyabb módon hajtsam végre a porszívózást, illetve hogy kikerülhessen az akadályokat és egyetlen porszívózási folyamattal a lehető legtöbb területet érintsem.


Alapos tisztítást végzek az 5 előre beállított programmal

Jó, hogyha az ember többféle porszívózási üzemmód közül választhat, hiszen nem mindegy, hogy egy mindennapos rutin porszívózásról vagy egy véletlen baleset eltakarításáról van szó. Az 5 elérhető üzemmóddal egyik sem jelent problémát. Jó barátaim, a három forgókefe, az egy fő kefe és a két oldalsó kefe segítenek a takarításban. Velük együttműködve minden szennyeződést eltakarítok, beleértve a hajszálakat, állatszőrt, morzsákat, cérnát vagy a port. A takarítás befejeztével ezek a kefék tisztán maradnak, így nincs velük további teendőd. Lenyűgöző, 7,9 cm-es méretemmel mindenhol végighaladok, még az ágyak, kanapék és bútorok alatt is, így az olyan helyekre is beférek, amelyekről a klasszikus porszívók csak álmodhatnak.

SRV 9250BK
SRV 9250BK

A tisztítási programjaim

1. Automatikus tisztítási mód

2. Maximális teljesítmény mód

3. Csendes tisztítási mód

4. Automatikus mozgás mód

5. Intenzív tisztítási mód

A GYRO MAPPING funkcióval jól kiismerem magam a helyiségekben

A Smart GYRO giroszkópos navigációs rendszerrel igazán könnyű együtt dolgozni! Segítségével még hatékonyabb munkát végezhetek. A tisztítás során a Smart GYRO giroszkópos rendszer segít nekem a kiváló térbeli tájékozódásban.

SRV 9250BK

Fel is mosok

Porszívózok, miközben fel is mosok. Amikor megtöltöd a víztartályomat, kiváló végeredménnyel törlöm fel a padlót, hiszen automatikusan megnedvesíteni a felmosófejet, hogy az odaragadt vagy odaszáradt szennyeződésektől is megszabaduljak.

Sencor SRV 9250BK
SRV 9250BK

Kiporszívózok akkor is, ha nem vagy otthon

Az előre ütemezett tisztítás mindig hasznos lehet! Nem foglak zavarni, miközben pihensz vagy éppen a hobbidnak hódolsz. Egyszerűen csak állítsd be a tisztítás kívánt idejét és üzemmódját úgy, ahogyan az neked a leginkább megfelelő.

Sencor SRV 9250BK

Jelöld meg a tisztítás helyét mágneses szalaggal

Ez az egész nagyon egyszerű! Neked csak annyi a dolgod, hogy a mágneses szalagot elhelyezed arra a területre, amelyet nem szabad érintenem, így az érzékelőim még időben tájékoztatnak és egyszerűen kikerülik az adott területet. Jelöld meg a gyerekek játszóhelyét vagy akár egy egész szobát is úgy, hogy a szalagot az ajtófélfához teszed.

Sencor SRV 9250BK

A HEPA szűrőnek köszönhetően nem tüsszögsz majd

A felső részem alatt helyezkedik el a méretes portartály. Ebben található egy eltávolítható prémium minőségű HEPA szűrő, amely még a legkisebb por- és allergén részecskéket is megragadja. Figyelj arra, hogy rendszeresen ürítsd a tartályt és tisztítsd meg a szűrőt a kefével. Így többé már nem kell a porzsákok cseréje és vásárlása miatt aggódnod.

Sencor SRV 9250BK

Az infravörös érzékelők figyelmeztetnek, hogy ne essek le a lépcsőn

Jól tudom, hogy ha legurulnék a lépcsőről, az senkinek sem tenne túl jót, ugyanakkor az sem tenné könnyebbé a munkámat, ha folyamatosan nekiütköznék az otthonodban található tárgyaknak. Éppen ezért egy megbízható infravörös érzékelővel dolgozom, amely segítségével könnyedén és zökkenőmentesen mozoghatok a padlón.

Sencor SRV 9250BK

Mindig visszatérek a töltőállomáshoz

A töltőállomás egyben az otthonom is, ahová a 120 perces tisztítási kaland után mindig visszatérek. Mindig ide jövök, hogyha végeztem a takarítással, vagy hogyha éppen merül az akkumulátorom. Abban az esetben, ha porszívózás közben elfogy az energiám és nem tudom befejezni a folyamatot, megjegyzem azt a helyet, ahol félbeszakítottam a tevékenységemet, és az akkumulátor feltöltése után automatikusan visszatérek oda, hogy befejezzem a munkámat. Nagyon jó a memóriám, így végtelen négyzetméteren számíthatsz rám.

Főbb jellemzők

  • GYRO MAPPING
  • 2600 mAh akkumulátor
  • Infravörös érzékelők
  • Töltőállomás
  • 120 perces üzemidő
  • HEPA szűrő
  • Felmosás funkció
  • Wi-Fi alkalmazás
Sencor SRV 9250BK


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,8 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Kábelek gubancolása elleni funkció

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi
Tulajdonságok Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 120 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal
További kiegészítők Víztartály, Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 65 dB

Szín

Szín Kék
Kód:  SENRV401
Termékszám:  SRV 9250BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15