Oldal frissítése

SEFIS MOTO

sefis moto banner

A SEFIS Moto tudja, mire van szüksége a motorodnak és az autódnak

A SEFIS Moto cseh gyártó az autó, motor és kerékpár tartozékok és kiegészítők teljes választékát kínálja. Főnökük szigorú felügyelete alatt egy csapat olyan motoros rajongó áll, akik azt csinálják, amit szeretnek, méghozzá a legnagyobb odaadással. Az egész folyamatot a kezükben tartják: a gyártástól kezdve az importon át az Alzába vezető útig gondoskodnak arról, hogy minden, amit a SEFIS Moto dobozából kicsomagolsz, valóban megérje. Mi itt vagyunk neked, és több mint egy évtizede működünk a szakmában.

sefis moto telefon tartók

SEFIS Moto telefontartók bárhová, ahová csak szeretnéd

A SEFIS Moto minőségi telefontartókat kínál a sokéves tapasztalat, az egyéni igények és az ügyfelek kívánságai alapján. A kis elegáns autós tartóktól az elpusztíthatatlan kültéri tartókig minden megtalálható. A SEFIS Moto hangsúlyt fektet a bevált rögzítési rendszerekre és a vezeték nélküli töltési lehetőségekre.

A SEFIS Moto megbízhatóan biztosítja járműveidet

Álmaid motorkerékpárjának vagy más járművednek a birtoklása nem mindig egyszerű. A SEFIS Moto itt is megoldást kínál a bevált biztonság átfogó kínálatával. Nálunk találsz sodronyokat, zárakat, láncokat vagy modern riasztókat és okos zárakat. A SEFIS Moto biztonsági termékek széles választékából biztosan megtalálod a megfelelőt járműved védelméhez.

sefis moto zárak és biztonság
sefis moto égők

SEFIS Moto izzók: elengedhetetlenek

A SEFIS Moto bevált LED- vagy xenon-izzói nagyszerű módja annak, hogy pénzt takaríts meg, miközben javíthatod járműved világítási teljesítményét. Előnyük a páratlanul alacsony fogyasztás, a nagy tartósság és a fényerő, ami duplán garantálja a biztonságot. Éjszaka a SEFIS Moto lámpák nemcsak tökéletesen láthatóvá teszik az utat, hanem mások számára is láthatóvá tesznek téged.

SEFIS Moto ponyvák kültéri és beltéri védelemhez

A járműveidről való gondoskodás magában foglalja a külső elemekkel szembeni védelmet is. Ezért a különböző anyagok hosszas tesztelése után kifejlesztettük a SEFIS Moto ponyvákat. A ponyvák minden típusa szakadásálló és számos praktikus extrával rendelkezik, mint például az eső, hó, por és szennyeződés elleni védelem. A SEFIS Moto ponyváknak köszönhetően mindig egy tökéletesen csillogó géppel indulhatsz útnak.

sefis moto ponyvák
sefis moto tartozékok

A SEFIS Moto alkatrészek garantáltan feldobják a mocidat

A SEFIS Moto-nál értünk a motorkerékpárokhoz, és a kínálatunkban szereplő szinte minden alkatrész megtalálható valamelyik motoron. A CNC karoktól, markolatoktól és kormányoktól kezdve a homologizált tükrökig és irányjelzőkig mindet teszteltük, hogy csak a legjobbat kínálhassuk. A SEFIS Moto a könnyen felszerelhető tartozékok széles választékát kínálja.

Kényeztesd kedvencedet a SEFIS Moto segítségével

A SEFIS Moto rendelkezésedre áll, ha igazán fel akarod dobni a motorodat vagy az autódat. Időnként szükség van egy alapos tisztításra és polírozásra. A megfelelő termékekkel végzett rendszeres ápolás meghosszabbítja a fényezés élettartamát és színtartósságát, és megvédi az összes felületet. Ezért a SEFIS Moto kíméletes törlőkendőket, keféket és kiváló minőségű, hatékony és bevált auto-moto kozmetikumok egész sorát készítette el számodra.

sefis moto kozmetikumok
sefis moto kipufogók

A SEFIS Moto optimalizálja a gép kipufogórendszerét

Akár új kipufogót kereselel, akár csak a meglévőt szeretnéd feljavítani, a SEFIS Moto kínálatában minden megtalálható, amire szükséged van. Számukra fontos a stílusos megjelenés, a funkció és a hangzás. Válaszd ki a kedvenc bandázsodat, amelyek feldobják a kipufogód kinézetét. Néha mindenkinek szüksége van egy kis nyugalomra, ezért a SEFIS Moto hangtompítókat is kínál, hogy ne üldözzenek a szomszédok minden egyes indításkor.

A SEFIS Moto biztonságos utazást kínál japán minőségben

Az autókban a légzsák magától értetődő, míg a motorkerékpároknál méltatlanul elfeledkeznek róla. A SEFIS Moto kiváló minőségű japán Hit-Air légzsákmellényeket kínál, amelyeket 25 év alatt fejlesztettek ki, és amelyek jelentősen csökkentik az esetleges sérüléseket. Bevált elven működnek, és olyan egyszerű a használatuk, hogy hamarosan olyan mindennapossá válnak számodra, mint a biztonsági öv viselése az autóban.

sefis moto Hit Air airbag
Az összes ennyiből: 36

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20