Oldal frissítése

SEA OF SPA Anti-Cellulite Cream 250 ml

Kiegészítők a termékhez

SEA OF SPA Anti-Cellulite Cream 250 ml

A Sea of ​​Spa Cellulite Body Cream egy Holt-tengeri ásványi anyagokkal gazdagított szépségápolási termék, amely segít testének alakításában és a bőr jó formában tartásában. A testkrém gazdag és rendkívül hatékony összetétele növeli a vérkeringést és elősegíti a zsír tisztítását. A Holt-tenger világszerte ismert, mivel egyedülálló képessége számos betegség gyógyítására és számos egészségügyi problémára. A bizonyítottan számos bőrbetegséget, cellulitist kezel, enyhíti a reumás és izomrendszeri problémákat és problémákat a vérkeringésben. Engedje be a Holt-tenger ásványokkal gazdagított természetes termékeit, hogy a bőr egészséges és természetes legyen.
  
A testkrém is tartalmaz tengeri moszatot, mentolt, kámforot és más aktív összetevőket, amelyek segítenek a testedzésben a zsír ellen a rossz helyen. A krémet speciálisan a cellulitisz által érintett bőr kezelésére alakítják ki, leginkább problémás területeken, mint a comb, a csípő és a fenék. A krém puha, jól alkalmazható és gyorsan felszívódó konzisztenciájú. A kellemes illatnak köszönhetően a termék frissességet és könnyedséget érez. A cellulitisz elleni küzdelem egyszerű és hatékony módon!
Hatóanyagok:
  • Holt-tengeri ásványi anyagok táplálják és kezelik a bőrt.
  • A tengeri moszat, a mentol és a kámfor növeli a vérkeringést és elősegíti a zsírbontást.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Alkalmazzon elegendő mennyiségű krémet az érintett területekre, és masszázsozza a szívbe mindaddig, amíg a krém felszívódik a bőrbe. A krémet tiszta bőrre használja naponta 1-2 alkalommal. A legjobb eredményeket rendszeres használat mellett érik el. Javasoljuk, hogy szappant használjon cellulit vagy testhélesítés előtt.
Hangerő:
250 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Hatás

Hatás Narancsbőr elleni
Kód:  KSS176
Termékszám:  7290010673230

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15