Oldal frissítése

SCYTHE Mugen 5

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCYTHE Mugen 5

A népszerű és díjnyertes Scythe hűtő sorozat tagja nem köt kompromisszumot ha tervezésről és a teljesítményről van szó. A régi kialakítás, újratervezett formája tökéletesen kompatibilis elődje asszimetriájával. A polírozott és kiváló minőségű réz alaplemez mellett, már a hőcsövek is teljesen nikkelezettek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a réz felszín elkezd bomlani. 

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesítmény és kialakítás kompromisszumok nélkül
  • Hőelvezetés a hőcsöveken keresztül
  • Csendes, hosszú élettartamú ventilátor
  • Nem akadályozza a memóriát és a memória foglalatokat
  • Nikkelezett réz felület
  • Támogatás a különböző aljzatokhoz

Maximális memória kompatibilitás

A nagy passzív hűtővel rendelkező memóriamodulok nem jelentenek problémát a Mugen 5-nek. A hőcsövek kissé hátrafelé vannak hajlítva, így maga a hőcserélő nem az alaplap fölött helyezkedik el. Ez az aszimmetrikus kialakítás lehetővé teszi a memória aljzatokhoz való korlátlan hozzáférést. Semmi nem akadályoz semmit.

Kaze Flex

A Kaze Flex ventilátorok csökkentett surlódású Sealed Precision Fluid Dynamic Bearing csapágyakkal vannak felszerelve. Ez meghosszabbítja a várható élettartamot akár 120.000 órára, és csendesebb működést biztosít. Sőt, ha ez még nem lenne elég, gumitalpakkal is el van látva, így megelőzve a rezgés és zaj generálást. Ha nagyobb hűtési teljesítményre van szükséged vehetsz mellé egy második ventilátort is.

Tudom kezelni?

Hyper Precision rögzítő rendszer második generációja számos kisebb fejlesztést vitt véghez a felhasználóbarát használat érdekében. Minden össze van szerelve, és a telepítés is gyerekjáték. A továbbfejlesztett HPMS II. rögzítési rendszerhez rugós csavarok is járnak, így garantálva az egyenletes nyomáseloszlást. A rögzítő rendszer minden jelenlegi alaplappal kompatibilis. 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 130 mm
Magasság 154,5 mm
Mélység 110 mm

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor

Ventilátorok sebessége

Maximális sebesség 1 200 RPM
Maximális zajszint 24,9 dB
Légáramlás 51,17 CFM (86,94 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás

Foglalat

AMD foglalat AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+
Intel foglalat 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 2011, 775
Kód:  CT260m7g
Termékszám:  SCMG-5000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20