Oldal frissítése

SCYTHE Iori

4,5 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCYTHE Iori

A híres Scythe cég, már széles körben ismert japán precizitásáról, az eredeti koncepcióiról és ügyfeleinek maximális támogatásáról. A processzorok tervezői mindig az alacsonyabb energiafogyasztásra összpontosítanak, de az alapfrekvencia fokozatos emelkedése is különböző munkafeltételeket teremt. Egy olyan számítógépet szeretnél, amely ultracsendes és alacsony hőmérsékletű, még akkor is ha a leggépigényesebb játékokkal játszol? A megfizethető Scythe Iori modell kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az igényes felhasználók számára.
Szokatlan kialakításának köszönhetően a Scythe Iori dobozhűtőként is besorolható. Ezeket a hűtőket általában olyan kisebb számítógép házakban használják, amelyekben egy nagyobb processzor hűtő már nem férne el. Ez a darab kényelmesen elfér egy 92 mm-es helyen. Ám ne felejtsd el a hozzá szerelt ventilátort se (bár egyes processzorok esetében nincs rá szükség)! A tökéletesen csiszolt, nikkelezett réz alappal 3 db. dupla hőcsőbe fut át, amelyek átadják a hőt a hatalmas bordázott felületnek. Végül mindezt egy 100x100 mm-es, GlideStream ventilátor hűti le, amely alacsony, 300-1800 fordulat/perc fordulatszámmal rendelkezik.
Ennek a processzor hűtőnek az összeszerelése olyan egyszerű, hogy bárki megtudja csinálni, és gyakorlatilag minden korábbi és jelenlegi platformot támogat. A dobozban megtalálsz mindent, amire szükséged van, beleértve a minőségi hőpasztát is.

Paraméterek

Méret

Szélesség 107 mm
Magasság 92 mm
Mélység 136 mm

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 300 RPM
Maximális sebesség 1 800 RPM
Minimális zajszint 4,5 dB
Maximális zajszint 26,7 dB
Légáramlás 43,74 CFM (74,32 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 100 mm

Foglalat

AMD foglalat AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+
Intel foglalat 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 775

Heatpipe

Heatpipe-ok száma 3 ×
Kód:  CT260m8
Termékszám:  SCIOR-1000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05