Oldal frissítése

Scamp

Bölcsőfelszerelés, fészkek, rugdalózók - SCAMP

SCAMP: Maximális biztonság és kényelem a babák és az anyák számára

A SCAMP egy magyar családi vállalkozás, ami több mint 20 éves tapasztalatán alapuló, legmagasabb minőségű termékeit kínálja. Minden terméket teszteltek, hogy maximális biztonságot és kényelmet biztosítsanak a várandósság alatt és a babával töltött pillanatokban. A SCAMP kollekcióban megtalálod a várandósok számára készült autós biztonsági öveket, szoptatós párnákat, babafészkeket, kiságy felszereléseket vagy szövetpelenkákat.

SCAMP biztonsági övek terhes nők számára

Scamp biztonsági övek védelmet nyújtanak az utazás közben

Gyakran a terhesség alatt is kénytelenek vagyunk autóval utazni. A kényelmet és a biztonságot az úton a SCAMP autós biztonsági övek biztosítják, amelyek megvédenek téged és születendő gyermekedet is. Az övek a biztonság szempontjából kritikus helyeken rögzülnek, kényelmesen tartanak a pocak alatt, és minden testalkathoz alkalmazkodnak. Választhatsz a COMFORT FIX biztonsági öv vagy a különálló SLIM öv között. Minden biztonsági öv ISOFIX rendszerrel vagy anélkül is működik.

    A babafészkek gondoskodnak az alvásról 

    A SCAMP babafészkek egyre népszerűbb babafelszerelésnek számítanak. Egy tágas kiságyban biztonságérzetet nyújtanak a kicsiknek, és segítenek abban, hogy nyugodtabban aludjanak. A fészket az anyukák nagyra értékelik, mivel többfunkciós felhasználással bírnak. A fészek használható utazáskor, pelenkázó alátétként, kiságyként, kosárkaként vagy bölcső alátétként. A SCAMP fészkek nagyon könnyen karbantarthatók, és alakjuk a baba igényeihez igazítható.

    Fészek a baba számára SCAMP
    SCAMP szoptatós párna

    A SCAMP szoptatós párnák egyszerre kínálnak kényelmet és stílust is

    A szoptatás a baba táplálásának legtermészetesebb formája. Naponta és éjszaka többször is zajlik, ezért fontos, hogy az anyuka kényelmesen érezze magát. A SCAMP szoptatós párnák a legjobb támogatást nyújtják. A formájukat, kellemes anyagukat és állítható töltetüket nagyra értékeled majd minden éjszaka. De már a baba születése előtt is használhatod őket alvópárnaként a feszülő pocak alátámasztására. A SCAMP szoptatós párnák vonzó dizájnnal rendelkeznek, amely még a legigényesebb anyukáknak is tetszeni fog.

    A praktikus SCAMP felszerelés minden kiságyhoz alkalmas

    A kiságy az egyik olyan hely, ahol a babának a legkényelmesebben kell éreznie magát. A SCAMP minőségi termékei segíthetnek ebben. A felhúzható lepedők, a puha nercbőr takarók és a hagyományos szövetpelenkák mind a kényelmet szolgálják. A SCAMP 100% pamutból készült szövetpelenkákat kínál, amelyek számos helyzetben ideálisak az anyuka számára: szoptatás és etetés közben, a gyermekorvosi rendelőben, vagy pelenkázó bugyival együtt az eldobható pelenkák alternatívájaként.

    Takaró a baba számára SCAMP
    Paraméterek módosítása
    92 termék
    SCAMP U alakú kismama párna 75 × 135 cm, Mouse - Párna
    SCAMP U alakú kismama párna 75 × 135 cm, Mouse
    4,8
    18 090 Ft
    Raktáron 3 db
    Párna -, minta csillagok

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05