Oldal frissítése

SAPPHIRE R7 370 NITRO 2 gigabájt

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE R7 370 NITRO 2 gigabájt

Grafikus kártya 370 R7 sorozattal további fejlesztések szempontjából paraméterek, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és az alkalmazott technológiákat. Úgy tervezték, különösen igényes játékosoknak, akik szeretnék élvezni a tényleges kövek kiváló minőségű. A fejlett technológia a szerkezet tartja a kártyát nagyon jó működési állapotban. Tab kiemelkedik a konzisztens teljesítményt és magas megbízhatóságot. 

Kezeli a legújabb játékokat a Full HD gőzerővel

Sapphire R7 370 inspirálja egy mesebeli teljesítményt a legigényesebb játékokat. Belül fekszik 1024 stream processzor kommunikál 2 GB memóriával egész egy 256 bites busz. Core frekvencia eléri 985 MHz, memória értéke 5600 MHz. Ez pozitív hatással van a teljes növekedés a számítási teljesítmény. Hagyományos Full HD felbontású, így sikerül balhátvéd. AMD Igaz Hang közvetlenül nyújt számítások hanganyagokat a GPU. Az eredmény a csökkentett CPU kihasználtság és a jobb hátsó értékeljük minden mohó játékos.

Szélesebb látómező

Sapphire R7 370 támogatja a kijelző a kép egyszerre több monitoron. Híresen játszunk repülésszimulátorokra vagy autóversenyeket. Shooter, akkor nagyobb betekintést és megelőzve a rivális mindig egy lépéssel előrébb. Ha nem aktív játékosok, ne ess kétségbe. AMD Eyefinity technológia is fel lehet használni a munka, akkor könnyen több ablakot több monitoron. Munkáját grafikusok vagy programozók válik könnyebbé és átláthatóbbá.

Paraméterek

Méret

Szélesség 170 mm
Magasság 37 mm
Mélység 116 mm

Chip

Modellmegjelölés AMD Radeon R7 370
Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 985 MHz
Memória frekvenciája 5 600 MHz (5,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 150 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EL736a1h
Termékszám:  11240-10-20G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20