Oldal frissítése

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX Vega 64 8G HBM2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX Vega 64 8G HBM2


Élvezd a Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 64 videokártya által nyújtott kompromisszummentes játékélményt. Ez a professzionális, játékra tervezett videokártya képes kezelni a 4K és 60 fps játékokat, pl. Wolfenstein II, Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Call of Duty: World War II, Star Wars Battlefront 2 vagy  akár a Prey. Az egyedülálló Chill On funkcióval a kártya akár 13%-kal alacsonyabb átlagos hőmérsékletet ér el, 31%-kal kevesebb áramfogyasztás mellett, és kivételesen gyors válaszidőt eredményez - akár 32%-kal gyorsabb. A Chill On kompromisszummentes teljesítményt nyújt a másodperc törtrésze alatt.


A SAPPHIRE NITRO + Radeon RX Vega 64 8G HBM2 8 GB HBM2 videokártya fő jellemzői

  • Factory-overclocked - akár 7% -kal nagyobb teljesítmény
  • Chill On funkció - alacsonyabb hőmérséklet, kisebb fogyasztás és gyorsabb válaszidő
  • Állítható LED-világítás - 5 üzemmód, de akár teljesen ki is kapcsolható
  • A Vapor Chamber technológia jobb hőelvezetést tesz lehetővé
  • AMD FreeSync Adaptive Sync támogatással a DisplayPort 1.2a-hoz
  • Három hatékony ventilátor különböző méretben

Értékes kártya a rendkívüli teljesítményért

Ez a limitált változat a VEGA architektúrából az AMD-től a legjobbat nyújtja, legyen szó csúcsteljesítményről vagy a fejlett hűtési megoldásokról, és végül, de nem utolsó sorban, egy nagyon érdekes designt kapott. Lépj be a nagy felbontású, extrém játékok világába és élvezd a gyors válaszidőt valamint a virtuális valóságot. A Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 64 videokártya factory overclocked, ami akár 7% -kal jobb, mint a többi videokártyáé.



Nitro+ Vapor Chamber hűtéstechnológiával

Ahhoz, hogy a Sapphire Nitro+ magas terhelésnél se lépje túl az optimális hőmérsékletet, a gyártó a már bizonyított Vapor Chamber (Vapor Chamber) technológiát alkalmazta. Ennek a hűtőrendszernek köszönhetően elérte az 5° C-ig terjedő hőmérséklet-csökkenést. A hőt három hatékony ventilátor - 2×92 mm és 1×80 mm - oszlatja el. A két nagyobb szellőzőnyílás az óramutató járásával ellentétes irányba fordul, és a kisebb ventilátor az óramutató járásával megegyező irányban forog. Ez biztosítja az optimális légáramlást.


Állítható LED-es megvilágítás

A Nitro+ Radeon RX Vega 64 nem csak kiváló grafikus teljesítményt nyújt, hanem vizuálisan is szerves részét képezi a játéknak. Az ízléses kialakítást a LED világítás egészíti ki. A színeket akár te magad is megváltoztathatod. Ezt és még sok más beállítást tesz lehetővé az új Sapphire TriXX Nitro Glow szoftver. Öt különböző módot kínál, beleértve a ventilátor sebességét és a hőmérséklet megvilágítási módokat. A LED teljesen ki is kapcsolható. 


A NITRO+ -val többé nincs több "aprítás"

Búcsúzz el a darabosságtól és élvezd a sima játékot. Az AMD FreeSync technológia annyira zökkenőmentesen kommunikál a monitorral, mint eddig még soha. A konkurens technológiákkal ellentétben nincs belépési késedelem vagy egyéb akadályok. Teljesen kompatibilis az Adaptive Sync-el, valamint a DisplayPort 1.2a új szabványával.


Paraméterek

Méret

Szélesség 310 mm
Magasság 133 mm
Mélység 54 mm

Chip

Modellmegjelölés Vega
Stream processzorok száma 4 096×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa HBM2

Órajel

Alap órajel 1 423 MHz
Memória frekvenciája 945 MHz (0,95 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready Premium
Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Három slot-os

Fogyasztás

Ajánlott tápegység 850 W
Kód:  EL793c53
Termékszám:  11275-00-40G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15