Oldal frissítése

SAPPHIRE AMD Radeon SKY 700

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE AMD Radeon SKY 700

Sorozatú grafikus kártyák az AMD Radeon Sky célja, hogy stream akár hat független grafikus vízfolyások HD felbontás akár 720p. Modell Sapphire AMD Radeon Sky 700 jellemzi nincs vagy nagyon alacsony késleltetést. Ez lehetővé teszi, hogy a felhő szolgáltatók, hogy kiváló minőségű játékokat játékélményt továbbítják minden olyan eszközt, legyen az TV, PC, laptop, tablet, vagy okostelefon.
 

Teljesítmény, hogy elviszi az eget

AMD Radeon SKY 700 kínál egy óriási 1792 shader egységek és bővelkedik kiváló számítási teljesítmény 806 GFLOPS a kétszeres pontosságú, sőt 3,23 TFLOPS egyszeres pontosságú.A grafikus kártya tervezték PCI-Express 3.0 x16. Ultragyors videomemória GDDR5 típusú kapacitású 6 gigabájt kommunikál a magot a busz szélessége 384 bit.Ez biztosítja a hihetetlen adatátviteli sebesség 264 gigabyte / s.
 

Energiagazdálkodás PowerTune

A kártya van szerelve a fejlett energiagazdálkodási, amelyen keresztül alkalmazások használhatják dinamikus túlhajtás GPU számítási egység. Megtartva igen kedvező üzemanyag-fogyasztást, köszönhetően a 28nm gyártási folyamat. Mert szüksége csak passzív hűtés, ami önmagában biztosítja a számos előnye van. Sőt, ez teljesen csendes működés, ne aggódj túlmelegedés kártyák miatt ventilátor hiba. Alkalmas és különösen használható szerver, hol várja a stabil teljesítményt felesleges habozás.
 

AMD RapidFire

Technológia, amely egyesíti a hardver és a szoftver, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy felhő a legtöbbet hozhassuk ki nyílt felületet biztosít, hogy alacsony késleltetésű, nagy teljesítményű és optimális hálózati sávszélesség kényszerítő játékélményt bármilyen eszközön. DisplayPort kimenet felbontást támogat akár 4K (4096 × 2160 pixel).

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés AMD Radeon SKY 700
Stream processzorok száma 1 792×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 6 GB
Memória típusa DDR5

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort
Kimenetek száma 1

Technológia

DirectX változat 11.1

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Passzív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 225 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 800 W
Kód:  EL785f
Termékszám:  31006-01-40A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10