Oldal frissítése

SAPPHIRE AMD FirePro S9150 bulk

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAPPHIRE AMD FirePro S9150 bulk

Nagy teljesítményű grafikus kártyával való használatra tervezték szerverek alapján az építészet, a második generációs AMD Graphics Core Next (GCN). Ebben az architektúrában a kártya kiemelkedik a nagy teljesítményű számítástechnika. A gyártó feladja 5,07 TFLOPS egyszeres pontosságú és 2,53 teraflops csodálatos dupla pontosságú tizedes, amely akár 77% -kal nagyobb teljesítményt, mint a verseny. Saphire FirePro S9150 bővelkedik mellett a legnagyobb arányban a teljesítmény per watt a piacon. Amelynek értéke legfeljebb 21,6 GFLOPS / Watt, akkor biztos lehet benne, hogy tudja kezelni a legigényesebb műveleteket használó a számítási teljesítmény grafikus egység.

A legnagyobb teljesítményű grafikus elképesztő bitráta

A grafikus kártya tervezték PCI-Express 3.0 x16. Ultra-gyors GDDR5 videomemória típusú 16GB kommunikál a mag egy busz szélessége 512 bit. Ez biztosítja a hihetetlen adatátviteli sebesség 320 GB / s. Kezébe és kap a legerősebb szerver grafikus kártya a piacon, amely azonban szüksége csak a passzív hűtés. Ez lehet használni például. virtualizációs és távoli hozzáférést a gépek, ahol a munkáját nem lesz nagy akadály. A kártya egy kimeneti csatlakozó.

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés FirePro S9150
Stream processzorok száma 2 816×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Professzionális

Memória

RAM memória mérete 16 GB
Memória típusa DDR5

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0

Technológia

DirectX változat 11.2

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Passzív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 235 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin + 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 750 W
Kód:  EL787h
Termékszám:  31004-36-10R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15