Oldal frissítése

Samsung WMN4277TT

89 490 Ft

Samsung WMN4277TT


Fali konzol a Samsung WMN4277TT TV-hez


Tartó konzol a Samsung WMN4277TTThe Terracekültéri TV-hez

Kényeztesd magát egy teljesen új szintű tévénézési élménnyel. Használd a Samsung WMN4277TT fali konzolt, amivel a modern The Terrace TV-t a szabadban helyezheted el egy megfelelő falra. A Samsung The Terrace TV-k egész évben maximális vizuális teljesítményt nyújtanak fedett teraszon, télikertben vagy a pavilon alatt.



Kültéri használatra tervezett maximálisan tartós kivitel

A Samsung WMN4277TT fali tartó biztonságosan rögzíti a TV-t a szabadban. Horganyzott acél váza és rozsdamentes acél csavarjai megakadályozzák az eső vagy napfény okozta korróziót és elszíneződést. Ez egy tartós kültéri kivitel, amely bármilyen időjárásnak megfelel.



Samsung WMN4277TT konzol kompatibilitása

A Samsung WMN4277TT konzol 65" és 75"cm átlójú The Terrace tévékhez készült. A tartó átlagos teherbírása meghaladja a 60 kg-ot, ami minimalizálja az összes kockázati tényezőt. A jól végrehajtott telepítés után biztosan értékelni fogod, hogy a TV-t minden irányba elmozdíthatod. Ennek köszönhetően a Samsung WMN4277TT konzol segítségével megtalálhatod az ideális helyzetet a tévénézéshez mégnapsütéses napokon is.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fali
Min. TV méret 65 "
Max. TV méret 75 " (75 ")
Konstrukció Fix
Szerelési lehetőségek Falra

Tulajdonságok

Min. távolság a faltól 2,5 cm
Max. távolság a faltól 24 cm
Max. terhelhetőség 60 kg

Tartó súlya

Tartó súlya 6,2 kg
Kód:  WR600y43e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WMN4277TT/XC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20