Oldal frissítése

Samsung WAM751

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung WAM751

A karcsú Samsung többszobás rendszer játszani a kedvenc zene egyszerűen sehol. Ideális mindenki számára, aki azt akarja, hogy dub több szobát ugyanabban az időben teljes ellenőrzése alatt reprodukció. Egyszerűen helyezze a vezeték nélküli hangszóró, ahol szeretné meghallgatni, mások pedig egyszerűen vezérlés a smartphone. Az intuitív interfész, minden nagyon egyszerű. Elnevezésénél az egyes hangszórók, például attól függően, hogy hol a szoba található. Akkor csak húzza a kiválasztott zene a hangszóróból, hogy játszott.

ötletes kialakítás

A háromszög alakú kialakítás idézi a forma a "játék". Sokoldalú hangszóró hajtható egy vízszintes vagy függőleges helyzetben anélkül, hogy azok megjelenését vagy hozzáférés ellenőrzést. A beépített érzékelő telepítés felismeri a beszélő helyzetét és függőleges helyzetben automatikusan átkapcsol mono.

Könnyű telepítés

A nagy hang nem kell sokáig várni órát, amit általában eltölteni komplikált kézikönyvek tanulmányozása. A beállítás egy pillanat alatt, köszönhetően a kifinomult rendszer, amely nem engedi, hogy várjon feleslegesen. SoudBar csatlakozni az otthoni Wi-Fi hálózatok, az 5 GHz-es és 2,4 GHz-es sáv egyetlen gomb megnyomásával WPS párosítás vagy csatlakoztatja a kábelt a LAN port. A párosítás okos telefon köszönhetően a Bluetooth technológia NFC kérdés egy érintés, és majd csak élvezni a csodálatos reprodukciója a kedvenc művészek.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  WR602i22
Termékszám:  WAM751/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10