Oldal frissítése

Samsung VG-SESA11K

4,5 2 értékelés

Samsung VG-SESA11K


Design állvány a Samsung VG-SESA11K TV-hez


A TV is műtárgy lehet a Samsung VG-SESA11K állványnak köszönhetően

Kényeztesd magadat egy teljesen új szintű tévénézési élménnyel. A Samsung VG-SESA11K állvány segítségével gyönyörűen elhelyezheted modern tévédet a lakásban. A Samsung Studio sorozat speciálisan kifejlesztett állványa jelentősen felpezsdít minden belső teret. Egyszerűen felejthetetlen élménnyé teszi a TV előtt ülést és a kedvenc filmek nézése közben együtt töltött időt.



Szabadulj meg a csúnya kábelektől

A Samsung VG-SESA11K állvány használatának köszönhetően a TV könnyen hordozható, és a hangulatnak megfelelően megváltoztatható a Netflix, az HBO GO és sok más érdekes szolgáltatás nézési helye. A tápkábel elegánsan elhelyezhető közvetlenül a Samsung VG-SESA11K állvány egyik lábán, hogy a kábel sehol ne zavarjon.



A Samsung VG-SESA11K design állvány kompatibilitása

A Samsung VG-SESA11K állványt a 43–65” képátlójú „The Frame 4.0” televíziókhoz, 65Q900T, 65Q800T, a 49–65” képátlójú 4K QLED, és a 50–65" átlójú UHD televíziókhoz tervezték. Az állvány minimalista kialakítása lehetővé teszi, hogy egy közönséges állványt modern és elegáns kiegészítővé alakíts. A Samsung VG-SESA11K egyszerű rejtett kábelvezetést is kínál, így a belső teret semmi sem rontja el.


A Samsung VG-SESA11K állvány egyszerű telepítése


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Szabadonálló
Min. TV méret 43 "
Max. TV méret 65 " (65 ")

Felszerelés

Felszereltség Kábelrendező rendszer
Kód:  WR600y43b1
Termékszám:  VG-SESA11K/XC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05