Oldal frissítése

Samsung VG-SCLA00G

4,0 4 értékelés
25 790 Ft

Samsung VG-SCLA00G


Védd stílusosan The Freestyle projektorod

Ne becsüld alá a természet elemeit. A Freestyle Case, a kiváló minőségű anyagokból készült kompakt tok vigyázni fog értékes készülékedre. Vidd magaddal ahová csak szeretnéd, legyen szó kerti partiról, nyári moziestről a csillagok alatt vagy nosztalgikus esküvői vetítésről. 

Fantáziadús design, amely nem unalmas

A praktikus és stílusos The Freestyle Case a modern design minden kedvelőjének örömet okoz. Ráadásul a legkeményebb kültéri körülményekkel is gond nélkül megbirkózik. 


Samsung VG-SCLA00G mint tartós társ

A Samsung VG-SCLA00G tok megbízhatóan védi készüléked a poros és nedves környezettől vagy más mechanikai sérülésektől. Ezenkívül garantálja a biztonságos szállítást egyik helyről a másikra.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Tok

Tulajdonságok

Záródás Menet
Felszerelés Karabiner
Tulajdonságok Vízálló
Szín Zöld

Méret & súly

Szélesség 12,13 cm
Magasság 18,61 cm
Mélység 11,33 cm
Tömeg 0,5 kg

Alkalmas

Márka SAMSUNG
Kód:  WX484
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VG-SCLA00G/XC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20