Oldal frissítése

Samsung VC15QSNMARD/GE

3,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VC15QSNMARD/GE

Élvezze a tiszta otthont

Vessen véget a pornak, az állati szőrnek - és a porszákoknak. A hagyományos porzsákos porszívóknak állandóan cserélni kell a porzsákait, és már akkor sem teljesítenek maximálisan ha már porzsák félig is tele van. Ez nem hatékony, és nem gazdaságos. Ezzel a porzsák nélküli porszívóval többé nem kell időt töltenie a megfelelő porzsák megtalálásával és pénz kidobásával. Nem kell többé a porzsákokra költenie.

 

Élvezze a tiszta háztartási
 
Nagy szívóerő
 

Nagy szívóerő

A Samsung Cyclone Force rendszerével élvezheti a porszívózást a nagy teljesítménnyek köszönhetően. A belső kamrában létrehozott örvény felemeli a port, a piszkot és szinte az összes apró porrészecskéket a külső kamrába, a szűrőn kívülre juttatja. A porszívót így nem dugítja el és fenntartja a hosszútávú szívóteljesítményt, ami tisztább háztartást eredményez.

Könnyű használat

Amikor az egész háztartását takarítja, a legkevésbé sem szeretné, hogy a por visszajusson a padlóra. Amikor a porszívó tartálya tele lesz, elegendő eltávolítani a portartály fedelét, és egyszerűen a szemetesbe borítani a hulladékot.

Nincs vele vesződség, nem szóródik ki a por, egyszerűen könnyebb lesz a lakás tisztán tartása. A hosszú kábel segítségével könnyedén elérheti az otthona összes sarkát, ezzel könnyítve a takarítás folyamatát.

 

Könnyű használat
 
Tartozékok, amely növeli a szívóerőt
 

Tartozékok, amelyek növelik a hatékonyságot

Az NB300 áramvonalas tisztítófej kialakítása lehetővé teszi, hogy mindig a maximális szívóteljesítményt élvezhesse. Speciális anyagokból készült, amelyek megakadályozzák, hogy a por az aljára tapadjon, így nem kell időt töltenie a ennek tisztításával. A puha ütéscsillapítók védi a bútorjait az ütésektől és sérülésektől.
 

 

Műszaki adatok:

Műszaki paraméterek:
Fogyasztás: 1500 W
A zajszint 82 dB (A)
Szűrés: EPA
Hatótávolság: 9 m
Nagy, puha kerekek
Súly: 6 kg

Standard tartozékok:
Réstisztító
Portisztító
Parketta tisztítófej
Keménypaló és szőnyeg tisztítófej

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 500 W

Zaj

Zajszint 82 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 39 cm
Mélység 24,7 cm
Tömeg 6 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  SAMVB003
Termékszám:  VC15QSNMARD/GE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05