Oldal frissítése

Samsung VC07K51G0HG/GE

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VC07K51G0HG/GE

Ennek a porzsák nélküli porszívónak a használata egész biztosan lenyűgözi majd önt a rendkívüli hatásfokával minden felületen. A gabalyodásmentes turbina rács biztosítja az állandó légáramlást bonyolult tisztítószűrők nélkül, azáltal, hogy a piszkot és a szőrszálakat egyenesen a tartályba juttatja. A Parketta Mester kefével és a forgó, gabalyodásmentes szívófejjel könnyedén eltávolítja még a legmélyebb szennyeződéseket vagy a nagymennyiségű port is. A markolatba épített IR vezérlőgombokkal kikapcsolhatja, vagy bekapcsolhatja a porszívót, illetve növelheti és csökkentheti a szívóteljesítményt, anélkül, hogy meg kellene állnia takarítás közben. Egész biztosan értékelni fogja azt is, hogy az extra nagy portartályt akár egy kézzel, egyetlen gombnyomással leveheti és kiürítheti. 

A fő előnyök

  • Hihetetlen szívóerő
  • Ciklon technológiával
  • Számos kiegészítők
  • Egyszerű tartályürítés
  • Gabalyodásmentes turbina elválasztja a port és a törmeléket a külső kamrába
  • Megakadályozza a haj és állati szőr megtapadását

Nagyszerű technológiák és funkciók

A ciklon technológiának köszönhetően a levegőből nagy mennyiségű por kiszűrésére képes. Sőt, a porszívó gabalyodásmentes turbinája, elválasztja a port és szennyeződést a külső kamrába. Soha nem kell időt pazarolnia a beakadó haj és állati szőrök kiszedésével. Értékelni fogja az innovatív szívófejet, amely tökéletesen illeszkedik a padlóra. A gabalyodásmentes szívófej úgy van kialakítva, hogy nem ragad hozzá a háziállatok szőre, amit közvetlenül a tartályba szív a porszívó. A tartály 2 literes, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes porszívózását nagy méretű szobák vagy nagy mennyiségű szennyeződés esetén is.

Univerzális szívófejekkel a különböző takarítási igényeknek megfelel: Parkettakefe kemény padlókhoz és egy 3 az 1-ben tartozékcsomag résekhez, portalanításhoz és kárpitokhoz.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Hatósugár 10,5 m

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Méret & súly

Szélesség 29,4 cm
Magasság 39,7 cm
Mélység 45 cm
Tömeg 5,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAMVS012
Termékszám:  VC07K51G0HG/GE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05