Oldal frissítése

Samsung VC06H70F0HD/GE

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VC06H70F0HD/GE

Használja ki a Samsung VC06H70F0HD/GE legújabb technológiáját, takarítson meg időt és energiát a takarítás során. A készülék erős ciklon egységet ötvöz egy rendkívüli tapadású szívófejjel, ezáltal könnyedén megszabadul az összes portól és szennyeződéstől. A kisméretű és könnyű váznak, valamint az innovatív designnak köszönhetően a porszívó manőverezése még sosem volt ilyen egyszerű.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern technológiája tökéletes tisztaságot garantál
  • Hosszú távon is rendkívüli szívóerő
  • Könnyen karbantartható
  • Még jobb tapadást biztosít a tökéletes tisztaságért
  • Kis súlyú és kompakt, ezáltal egyszerű az irányítása

Élvezze a tökéletesen tiszta otthont

A porszívó erős szívómotorjának tizennégy belső kamrája körkörös légáramlat . és a centrifugális erő segítségével szűri meg a koszt egy külső kamrába. A levegő ezután a hatékony, vízben mosható HEPA szűrőbe kerül, mely a legfinomabb port is kiszűri. Ezzel a technológiai megoldással semmilyen piszok nem kerülheti el a porszívó figyelmét. 

Praktikus a legapróbb részletekig

A Samsung VC06H70F0HD/GE porszívó számos praktikus tulajdonsággal rendekezik. Kétszínű porérzékelő fény jelzi, ha a felporszívózott terület már teljesen tiszta, vagy éppen ellenkezőleg, amennyiben több figyelmet kell fordítani az egyes területekre. Az összegyűjtött szennyeződéstől két mozdulattal megszabadulhat. Elég egy gombnyomás a tartály leválasztásához, egy csavarás a fedél kinyitásához, és máris kiöntheti a koszt a szemetesbe.

A használat megkönnyítéséhez távvezérlő gombok vannak a fogantyúba építve, hogy könnyedén ki- és bekapcsolhassa a porszívót és beállíthassa a szívóerőt, anélkül, hogy le kéne állnia a takarítással. 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 25,3 cm
Magasság 28,3 cm
Mélység 43,2 cm
Tömeg 5,2 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  SAMVS008
Termékszám:  VC06H70F0HD/GE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15