Oldal frissítése

Samsung USB-C 256GB

4,8 116 értékelés
17 270 Ft

Samsung USB-C 256GB

Megbízható teljesítmény és rugalmas használat útközben is

A Samsung MUF-256DA/APC pendrive fájlok tárolására szolgál, és a megbízható teljesítményt és a több eszközhöz való rugalmas csatlakoztathatósággal ötvözi. Ez az ergonomikus kialakítású pendrive egy mindenütt használatos USB Type-C™ porttal csatlakoztatható.


Sebesség és csúcsteljesítmény

Ha nagy teljesítményű és megbízható pendrive-ot keresel, akkor a Samsung MUF-256DA/APC neked készült! A pendrive a 4 GB-os fájlokat mindössze 11 másodperc alatt továbbítja, olvasási sebessége az USB 3.1 szabványnak megfelelően akár 400 MB/s is lehet, és USB 3.0/2.0-val is kompatibilis.


Samsung MUF-256DA/APC pendrive modern kialakítással

A Samsung MUF-256DA/APC pendrive kék színű, modern kivitelével első pillantásra le fog nyűgözni. A Type-C™ csatlakozónak köszönhetően bármikor gond nélkül csatlakoztathatod az eszközeidhez. A nagyméretű fájlokat így elegánsan, gyorsan és egyszerűen átmásolhatod.


Sokoldalúan csatlakoztatható pendrive

A Samsung MUF-256DA/APC pendrive bármely USB-C-kompatibilis eszközhöz csatlakoztatható, beleértve a laptopokat, tableteket, okostelefonokat, sőt a fényképezőgépeket is. Memóriakártyája akár 256 GB tárhelyet is kínál, ami például több mint 63 000 fénykép vagy 12 órányi 4K videó számára biztosít elegendő helyet.


Tartós és ütésálló pendrive, amelynek semmi sem okozhat meglepetést! 

A Samsung MUF-256DA/APC pendrive vízálló1, ütésálló2 ellenáll a magas hőmérsékletnek3 a mágneses térnek4 és a röntgen sugárzásnakis. Egyszóval kiváló társad lesz minden utazáshoz, és semmi sem fog meglepetést okozni a számára! Minden fájlt teljesen biztonságban tudhatsz.  A pendrive-ra 5 év garancia is vonatkozik. Mindent, amit a garanciáról tudni kell, elolvashatsz ITT.


A Samsung világelső a memóriakártyák gyártásában

A Samsung név 2003 óta a csúcsteljesítmény és megbízhatóság garanciája. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM-ját és NAND-ját, házon belül készül, így bízhatsz a minőségi kivitelezésben!


Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 400 MB/s
Írási sebesség 110 MB/s

Működés és funkció

Anyag Alumínium
Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 33,7 mm
Magasság 6,4 mm
Hosszúság 15,9 mm
Tömeg 3,4 g
Kód:  SASC022j9a3
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  MUF-256DA/APC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05