Oldal frissítése

Samsung UBD-M9500

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung UBD-M9500

Az Ultra HD Blu-ray lejátszó a hagyományos lejátszóknál kétszer szélesebb színskálából jeleníti meg a színeket, 64-szer magasabb színmegjelenítéssel, mely meghaladja a digitális mozimegjelenés standardeket.
 

Moziba illő képminőség otthon

 

A HDR technológiának köszönhetően a dinamikus UHD tartalmak kivételesen szép minőségben jelennek meg televíziódon. Tapasztald meg az éles kontrasztok és mélyebb színek világát!
 

Blu-ray-ről mobiltelefonra

 

Streameld a tartalmakat vezeték nélkül UHD Blu-ray lejátszódról mobiltelefonodra, akár úgy is, hogy a televíziód ki van kapcsolva. Akár két különböző tartalmat is nézhetsz egy időben; egyet a TV-den, a másikat pedig a mobilodon.
 

360°-os tartalomlejátszás

 

Szeretnél 360°-os képeket és videókat nézni a TV-den? A távirányító segítségével gyerekjáték a navigálás a 360 fokos tartalmakon, melyet a Samsung UBD-M9500 lejátszóval kiváló minőségben jeleníthetsz meg.
 

Könnyed szórakozás és kényelmes UI

 

Egyszerű és kényelmes az UHD Blu-ray lejátszó használata, hiszen gyorsan hozzáférhetsz a fő menüpontokhoz anélkül, hogy vissza kellene navigálnod az éppen futó tartalom főoldalára.
 

Személyre szabott szórakozás

 

Varázsolj mozihangulatot anélkül, hogy zavarnád a család többi tagját. Egyszerűen csak vedd fel a Bluetooth fülhallgatód, és merülj el a filmek világában!
 

Stúdió minőségű hangzás

 

Fedezd fel, milyen egy professzinonális, stúdió minőségű hangzás otthonodban! A blu-ray lejátszó megőrzi a hang minőségét és teltségét (192 kHz/24bit).

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Bluetooth, Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB, WiFi, Wireless LAN
Videó formátumok AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV
Audió formátumok Dolby Decoding Channel, DTS
Kód:  WH857s9
Termékszám:  UBD-M9500/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20