Oldal frissítése

Samsung UBD-M7500

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung UBD-M7500

A Samsung UBD-M7500 Blu-ray lejátszó lehetővé teszi a leggyakoribb médiatípusok lejátszását, valamint a smart televízióknál megszokott Smart Hub funkciókkal is büszkélkedhet. Az UBD-M7500 lejátszót modern és elegáns design jellemzi. A lejátszó szenzációs 4K felbontásának köszönhetően teljesen valósághű képpel örvendeztet meg, amelyről lélegzetelállító minősége és részletessége miatt le sem tudod venni majd a szemed. A nagyszerű felbontás mellett a Samsung elképesztő fényerővel, mély kontraszttal és a támogatott HDR technológiának köszönhetően dinamikus képekkel kápráztatja el a nézőket. Az UHD upscaling funkció automatikusan javítja az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

A Samsung UBD-M7500 lejátszó legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • HDR funkció
  • 4K UHD Upscaling technológia
  • 1 x USB és HDMI bemenet
  • A Samsung lejátszó Anynet + funkcióval is büszkélkedhet
  • Webböngésző

Samsung UBD-7500 lejátszó - nagyszerű hang

A Samsung UBD-7500 készülékkel professzionális hangzást élvezhetsz otthon is. A Samsung lejátszó HD Audio funkciója, a 192 kHz/24 bit frekvenciának köszönhetően, megőrzi a hang eredeti minőségét és teljességét. A Samsung UBD-7500 támogatja a Dolby Atmos és a DTS: X hangformátumokat is, ami hatalmas hangélményt biztosít filmnézés vagy zenehallgatás közben.

 

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB
Videó formátumok AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV
Audió formátumok Dolby Decoding Channel, DTS
Kód:  WH851q4
Termékszám:  UBD-M7500/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05