Oldal frissítése

Samsung U Flex EO-BG950C fehér

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung U Flex EO-BG950C fehér

Kiváló teljesítmény

A Samsung U Flex EO-BG950 vezeték nélküli, fehér kialakítású fülhallgató tökéletesen illeszkedik a füledbe, és még a legkeményebb körülmények között is számíthatsz rá. A speciális, rugalmas designnak köszönhetően, szinte bárhol használhatod a fülhallgatót - az edzőteremben, a munkában vagy akár útközben is. A minőségi hangzásért kétirányú, külön mélynyomó és magassugárzó hangszórókkal van felszerelve, így még kitűnőbb zenei élményben lehet részed.


A Samsung EO-BG950 főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli, Bluetooth fülhallgató
  • Beépített mikrofon
  • Kifinomult design a kényelmes használatárt, akár sportolás közben is
  • Minőségi, kétirányú hangszórók
  • Vonzó, fehér kialakítás
  • Hangvezérlés a Bixby technológia által
  • Li-ion akkumulátor 10 órás lejátszási idővel

Prémium kialakítás

Az ergonomikusan kialakított fülhallgató, a cserélhető fülpárnákkal együtt biztosítja a kényelmes használatot, miközben megakadályozza a fülből való kiesést.  A csupán 51 grammos tömegnek hála alig fogod érezni a fülhallgatót sportolás közben. A beépített mikrofonnal, akár headset-ként is használhatod a U Flex fülhallgatódat mobiltelefonodhoz.


Folyamatos zenei élmény

Élvezd zenéidet bárhol, megállás nélkül. A Scalable Codec technológiája a rádióinterferencia ellenére optimalizálja a hangteljesítményt, így biztosítva a stabil Bluetooth hangzást. A beépített Li-ion akkumulátorral, akár 10 órán át is hallgathatod kedvenceidet töltés nélkül.


Hangvezérlés a maximális kényelemért

A Samsung U Flex fülhallgatóba integrált Bixby támogatásnak köszönhetően kényelmesen, hangvezérléssel tudod irányítani az összes funkciót. Csak nyomd le a speciális gombot a bekapcsoláshoz és már mondhatod is az utasításokat. A Bixby akkor is működni fog, ha okostelefonod a zsebedben vagy a táskádban van.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  SAAA0309a3
Termékszám:  EO-BG950CWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20