Oldal frissítése

Samsung The Premiere SP-LSP9T

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 798 290 Ft

Samsung The Premiere SP-LSP9T

The Premiere - saját mozid

A Samsung The Premiere SP-LSP9T tripla lézert és HDR10+ támogatást használ

A Samsung The Premiere SP-LSP9T egy csúcsminőségű projektor tripla lézerfényforrással és akár 130“ átlóval. A projektor hihetetlenül pontos, gazdag színeket reprodukál tökéletesen hangzás és nagy kontraszt mellett. A Samsung The Premiere SP-LSP9T az első HDR10+ minősítésű projektor.

Hatalmas, elképesztően kifinomult kép

Változtasd otthonod mozivá. Engedd magad tökéletesen elmerülni az akár 130 hüvelykes szélesvásznú képeken, amelyeket a Samsung The Premiere SP-LSP9T szuperfinom 4K felbontásban nyújt számodra. Nemcsak a hatalmas területet, hanem a magasfokú részletességet is élvezni fogod.

A Samsung The Premiere SP-LSP9T lenyűgöző fényerőt biztosít, amely képes kezelni a nappali fényt

A Samsung The Premiere SP-LSP9T akár 2800 lumen fényerősséget is kínál, amely biztosan rabul ejt. A projektor ennek köszönhetően napközben is tökéletesen éles és tiszta képet nyújt anélkül, hogy speciális sötétítő függönyöket kellene használnod.

Próbáld ki otthon a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektorát


Projektor vásárlása nagy dolog, és mindenképpen jó ötlet alaposan szemügyre venni egy ilyen eszközt. A Samsung éppen ezért egy különleges weboldalt indított, amelyen kipróbálhatod a projektort és megtapasztalhatod az akár 130“ átlót is otthonodban, a nappaliban. Csak olvasd be a mellékelt QR-kódot. 

Pontosan ahogy a rendező szeretné hogy lásd

Pontosan úgy fogod látni a filmet, ahogyan azt az alkotók szánták. Csak használd a speciális FILMMAKER MODE-ot, amely először érhető el a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektoron.

A Samsung The Premiere SP-LSP9T erőteljes és elképesztően jó minőségű hangzásával is lenyűgöz

A remek képet egészítsd ki nem kevésbé méltóságteljes hangzással. A Samsung The Premiere SP-LSP9T beépített 4,2 csatornás hangzással rendelkezik, akár 40 W kimenettel, továbbá támogatja az Acoustic Beam technológiát, amelynek köszönhetően az egész teret minőségi hangzással tölti meg. Amikor filmet nézel a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektoron keresztül, úgy fogod magad érezni,mintha azeseményekközéppontjában lennél.

A Samsung The Premiere SP-LSP9Tpraktikusan illeszkedik a kiválasztott térbe

A Samsung The Premiere SP-LSP9T nem fogja zavarni a szoba belső terét - éppen ellenkezőleg, ízlésesen kiegészíti azt. Rendkívül rövid távolságra vetít, így akkor is óriási átlót élvezhetsz, ha nem szeretnéd például a mennyezethez vagy a szoba másik végéhez felszerelni. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP9T valóban gyönyörű-minimalista kialakítása elképesztően kiváló minőségű kivitelezéssel ízléses kiegészítővé teszi a készüléket. A hab a tortán az okos biztonsági kiegészítők; például az érzékelők, amelyek csökkentik a fényerőt, amikor a gyerekek a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektorhoz közelednek, hogy megvédjék látásukat.

Samsung The Premiere SP-LSP9T tele van okos funkciókkal

A „Smart” funkciók és szolgáltatások, a tiszta környezet és az intuitív működés, amelyet a Samsung tévéinél már megismerhettél, mind jelen vannak a Samsung Premiere SP-LSP9T projektoron is. Használhatod például az O2TV, a T-Mobile TV Go-t, az HBO Go-t, a Voyo-t, a YouTube-ot vagy a Netflix alkalmazásokat is. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektor azonnal elindul, ellentétben ahagyományoslámpás modellekkel.

A Samsung The Premiere SP-LSP9T élettartama meghaladja a 10 000 filmet

A Samsung The Premiere SP-LSP9T a csúcsminőségű életmód része. Úgy tervezték, hogy élettartama akár tízszer hosszabb legyen, mint az UHP izzók kínálta élettartam. Tökéletesen ragyogóan fog vetíteni több, mint 20 000 órán keresztül, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy több, mint 10 000 filmet nézhetsz meg segítségével.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Felbontás

Natív felbontás 3840 × 2160 px
Maximális felbontás 3840 × 2160 px
Kontraszt 1 500:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,25 m
Maximális vetítési távolság 0,42 m
Minimális képátló 254 cm (100 ")
Maximális képátló 330,2 cm (130 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Lézer
Fényerő 2 800 ANSI lm (2 240 ISO lm)
Élettartam 20 000 óra (833,33 nap)
Lámpa teljesítménye 410 W
Zajszint 32 dB
Maximális fogyasztás 410 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4, HDMI 2.0
HDMI 3 db
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, WiFi, LAN, Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Multimedia lejátszó
Felszerelés Hangszórók, Távirányító, TV tuner, Bluetooth, HDR, Disney+

Méretek

Szélesség 55 cm
Magasság 14,1 cm
Mélység 36,7 cm
Tömeg 11,5 kg
Kód:  WS114c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SP-LSP9TFAXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15