Oldal frissítése

Samsung The Premiere SP-LSP7T

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 144 290 Ft

Samsung The Premiere SP-LSP7T

The Premiere - saját mozid

A Samsung The Premiere SP-LSP7T a legmodernebb lézertechnológiát használja

A Samsung The Premiere SP-LSP7T lézer projektor mozivá változtatja a kiválasztott szobát. Akár 120“ átló méretben tárulnak eléd a gyönyörűen élénk, ugyanakkor pontos és valósághű színek. A Samsung The Premiere SP-LSP7T akár HDR10+ tartalmat is képes lejátszani.

Hatalmas, elképesztően kifinomult kép

Változtasd otthonod mozivá, és merülj el az akár 120“ -os szélesvásznú képeken, amelyeket a Samsung The Premiere SP-LSP7T szuperfinom 4K felbontásban vetít. Élvezni fogod nemcsak a hatalmas területet, hanem a magasfokú részletességet is.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T lenyűgöző fényerőt biztosít, amely még a nappali fényt is képes kezelni

A Samsung The Premiere SP-LSP7T akár 2200 lumen fényerősséget is kínál, amely biztosan rabul ejt. A projektor ennek köszönhetően napközben is tökéletesen éles és tiszta képet nyújt anélkül, hogy speciális sötétítő függönyöket kellene használnod.

Próbáld ki otthonodba a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektorát

Projektor vásárlása nagy dolog, és mindenképpen jó ötlet alaposan szemügyre venni egy ilyen eszközt. A Samsung éppen ezért egy különleges weboldalt indított, amelyen kipróbálhatod a projektort és megtapasztalhatod az akár 130“ átlót is otthonodban, a nappaliban. Csak olvasd be a mellékelt QR-kódot. 

Pontosan ahogy a rendező szeretné hogy lásd

Pontosan úgy fogod látni a filmet, ahogyan azt az alkotók szánták. Csak használd a speciális FILMMAKER MODE-ot, amely először érhető el a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektoron.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T erőteljes és elképesztően jó minőségű hangzásával biztosan lenyűgöz

A remek hangzás a nagyszerű kép részét képezi. A Samsung The Premiere SP-LSP7T éppen ezért beépített 2,2 csatornás hangot kínál 30 W teljesítménnyel. A filmek tökéletesen magukkal ragadnak majd.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T praktikusan illeszkedik a kiválasztott térbe

A Samsung The Premiere SP-LSP7T nem fogja zavarni a szoba belső terét - éppen ellenkezőleg, ízlésesen kiegészíti azt. Rendkívül rövid távolságra vetít, így akkor is óriási átlót élvezhetsz, ha nem szeretnéd például a mennyezethez vagy a szoba másik végéhez felszerelni. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP7T valóban gyönyörű - minimalista kialakítása elképesztően kiváló minőségű kivitelezésselízléses kiegészítővé teszi a készüléket. A hab a tortán az okos biztonsági kiegészítők; például az érzékelők, amelyek csökkentik a fényerőt, amikor a gyerekek a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektorhoz közelednek, hogy megvédjék látásukat.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T telis-tele van okos funkciókkal

A „Smart” funkciók és szolgáltatások, a tiszta környezet és az intuitív működés, amelyet a Samsung tévéinél már megismerhettél, mind jelen vannak a Samsung Premiere SP-LSP7T projektoron is. Használhatod például az O2TV, a T-Mobile TV Go-t, az HBO Go-t, a Voyo-t, a YouTube-ot vagy a Netflix alkalmazásokat is. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektor azonnal elindul, ellentétben a hagyományoslámpás modellekkel.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 3840 × 2160 px
Maximális felbontás 3840 × 2160 px
Kontraszt 1 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,11 m
Maximális vetítési távolság 0,24 m
Minimális képátló 228,6 cm (90 ")
Maximális képátló 254 cm (100 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Lézer
Fényerő 2 200 ANSI lm (1 760 ISO lm)
Élettartam 20 000 óra (833,33 nap)
Lámpa teljesítménye 320 W
Zajszint 32 dB
Maximális fogyasztás 320 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
HDMI 3 db
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, WiFi, LAN, Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Multimedia lejátszó
Felszerelés Hangszórók, Távirányító, TV tuner, Bluetooth, HDR, Disney+

Méretek

Szélesség 53,2 cm
Magasság 13,3 cm
Mélység 34,2 cm
Tömeg 9,1 kg
Kód:  WS114a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SP-LSP7TFAXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15