Oldal frissítése

Samsung SZINT On-ear EO-fehér OG900B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SZINT On-ear EO-fehér OG900B

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B
Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

szerves hang

Prémium kézibeszélő Samsung szinten van szerelve két 40 mm-es kétrétegű membránok, amelyek a tökéletesen tiszta és hangminőség studivé minőségű, mély hangú basszus. Levehető zenei jack-jack kábel vezérlők és mikrofon csatlakozó a alján a jobb fül párna. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen működik az S-Voice bemondása. A fejhallgatók aranyozott csatlakozók, amelyek a lehető legjobb minőségű hangátvitelt. 

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Ergonomikus kialakítás a kényelmes viseletet

Vonzó megjelenése kiemeli kényelmes bélés fülhallgató és felső híd lágy hab és puha fedél biztosítja a kényelmes illeszkedést. Összehajtható design, ez ??a headset használható utazás vagy sport tevékenységek, amelyek kívánatosak kompakt és helytakarékos megoldás, miközben magas minőségű audio teljesítményt. Kompozit fejhallgató lehet szállítani egy kényelmes utazótáska.

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  RS212m4
Termékszám:  EO-OG900BWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10