Oldal frissítése

Samsung LEVEL Box EO-SG900D ezüst

4,0 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Samsung LEVEL Box EO-SG900D ezüst

Vezeték nélküli hangszóró szintű Box mini egy sima egyszerű design kompakt és súlya mindössze 392 gramm, így könnyen az Ön számára, hogy folyamatosan cipelni a táskájában. Élvezheti telt sztereó hangzást biztosít más emberek különböző környezetben. Használd a szobában, az irodában, de akkor is, amikor a kempinget, vagy a víz. Beépített újratölthető akkumulátor azt jelenti, hogy zenét hallgatni az otthonon kívül akár 25 órán keresztül. Hála passzív hűtő Ő is egy erőteljes basszus hang, így nagyszerű zene lejátszására és filmnézés.

legfontosabb jellemzői

  • Luxus design minden irányban
  • Készült tartós szálcsiszolt fém
  • Működés hagyományos készülék gombjainak
  • Mindent lehet vezérelni a telefon vagy tabletta
  • NFC párosítás tökéletes új modellek
  • Az idősebbek használjon kényelmes szabvány Bluetooth 3.0
  • A zenerajongók tánc örömében

További praktikus csatlakoztatási lehetőségek

SZINT Box mini több lehetőséget, ahol lehet játszani a kedvenc dalait. A Bluetooth 3.0 és apt-X kodek nem veszít semmit a vezeték nélküli hangátvitel minőségét. Akkor a hang átvitelére teljes minőség és a kényelem magas színvonalú szavalat. Hangszórók is kezelni hívásokat a kihangosító. A támogatás NFC ez még egyszerűbbé válik okostelefonok és a tabletta. Csak érintse meg a hangszóró kompatibilis készülékekre. Ha az eszköz nem támogatja a Bluetooth, akkor csatlakoztassa egy 3,5 mm audio kábel.

Kód:  SAAA0202d
Termékszám:  EO-SG900DSEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05