Oldal frissítése

Samsung SWA-W700

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SWA-W700

Adj hozzá basszust!

Szeretnéd megtapasztalni milyen is az igazi mélyhangzást? Csatlakoztasd ezt az egyedülálló mélynyomót valamelyik Sound+ modellhez és nem fogsz csalódni! Megremeg az egész szoba a mély és erőteljes 27Hz-es basszustól. Minimalista, elegáns fekete külsővel, vezeték nélküli kapcsolattal gondoskodik arról, hogy bármelyik otthonban helyet találj számára. Nem fogsz a Samsung SWA-W700-nál kifinomultabb eszközt találni a meglévő hangrendszered kiegészítésére!

Samsung SWA-W700 a jeho mohutné basy
 
 

Páratlan szépségű külső 

Egyedülálló külseje kétségkívül elegáns benyomást nyújt bármely szögből nézve. Az SWA-S700 mélynyomó bármelyik Sound+ modullal képes az együttműködésre. Ezenfelül támogatja a "Distortion Cancelling" technológiát, hogy kiiktassa a nem kívánatos torzításokat még a megjelenésük előtt.

Nadčasový design SWA-W700
 
 
 
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia 27 Hz
Max. mélynyomó frekvencia 120 Hz
Kód:  WR618d
Termékszám:  SWA-W700/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10