Oldal frissítése

Samsung SWA-8000s

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SWA-8000s

Kényeztesse magát egy tökéletesen élethű hangot innovatív vezeték nélküli hátsó hangszóró Samsung SWA-8000s a nappaliban, amikor bekapcsolja a házimozi. Szintén örömmel minden szenvedélyes játékosok vágyó lép virtuális valóság minden részletét. Felejtsd örökre zavaró kábelek és szívesebben mennek a fejlett vezeték nélküli technológia. A fogadó állomás, amelyhez a hátsó hangszórók vannak csatlakoztatva, vezeték nélküli jelet kap a SoundBar, így nem kell bajlódnia a mozgó kábelek vissza az ellenkező oldalon a szoba.

Kényeztesse magát egy egyedülálló élmény

  • Haladás a szórakoztatás egy új szintre
  • A térhatású hangzás néző vagy a cselekvés
  • Tapasztalat, mint a mozi, a kényelmes otthon
  • Nyújtás nélkül nehéz kábelek
  • Modern egyszerű kialakítás

Meg kell felelni

A kapcsolat az audio rendszer, akkor nyilvánvalóan szükség van egy kompatibilis SoundBar Samsung, azaz a sorozat 2016 Series 4 Samsung SoundBar. Természetesen akkor is figyelni, hogy helyes bekötési hátsó vezeték nélküli modult, amely előírja egy külön eljárás. Ez például jól ismert a kapcsolódó videót.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Passzív
Kód:  WR616d
Termékszám:  SWA-8000S/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05