Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung SSD T5 500GB kék

4,9 164 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD T5 500GB kék

A Samsung új, hordozható SSD-je, a T5 új mércét állít fel a sebesség, a kapacitás, a tartósság és a csatlakoztathatóság terén. A kompakt és tartós kialakítás, valamint a jelszavas védelemnek köszönhetően a T5 SSD megkönnyíti mindennapjait!
Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység
 

Kicsi, kompakt és könnyű

Ha az ember mindig mozgásban van, egyik munka a másikat követi, akkor az adathordozónak és maguknak az adatoknak is fel kell venniük az élet ritmusát. A T5 olyan könnyű, akár egy madártoll, súlya mindössze 51 gramm, mérete pedig a tökéletes hordozhatóság érdekében nagyjából egy névjegykártyának felel meg (10.5mm).


Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység
 

Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység

A Samsung V-NAND flash memóriával és a 3.1 USB Gen 2 interfésszel a T5 SSD akár 540 MB/s sebességgel másolja át adataidat - még a nagy méretű, 4K videókat is - , amely akár 4,9-szer gyorsabb, mint a külső HDD-k. Kapacitása 500 GB, így mindent, amire szüksége van a tenyerében tarthat.


Többszörös védelem kívül-belül

Az ütésálló T5 védelme háromszoros: az erős külső fémház, a belső tartókeret és az opcionális, 256 bites, hardveres AES-titkosítás biztosítja a maximális védelmet. Ennek köszönhetően, akár 2 méter magasságból is földet érhet anélkül, hogy megsérülne a készülék.

Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység
 

Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység
 

Könnyed csatlakozás

A T5 több operációs rendszerrel kompatibilis, így kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Android- és egyéb eszközökhöz. A C típusú USB 3.1 csatlakozóval és a C–A típusú USB-kábellel a felhasználók kényelmesen kezelhetik és érhetik el a kívánt tartalmakat.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa SSD
Lemez tárolókapacitása 500 GB (0,49 TB)

Méret

Szélesség 74 mm (7,4 cm)
Magasság 10,4 mm (1,04 cm)
Mélység 57,3 mm (5,73 cm)

Tömeg

Tömeg 51 g (0,05 kg)

Szín

Szín Kék

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Csatlakozó USB-C
Titkosítás AES-256
Anyag Fém
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  SAS016g2
Termékszám:  MU-PA500B/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20