Oldal frissítése

Samsung SSD T3 2TB

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD T3 2TB


 Samsung SSD T3 2TB
 

Kicsi, kompakt és könnyű

Média és adatok állandóan mozgásban vannak. Meg kell, hogy megfeleljen a sebesség a modern életstílus. A körülbelül 51 gramm T3 modell könnyű, mint egy toll, és a mérete nagyjából megegyezik a normál névjegykártya. Így érhető el a tökéletes hordozhatóság.


 Samsung SSD T3 2TB
 

Fékezhetetlen sebesség alatt minden tevékenység

Új hordozható SSD T3 Samsung mércét állít fel a sebesség, kapacitás, a rugalmasság és a kapcsolat. Villámgyors olvasási és írási adatátviteli sebességet akár 450 MB / s akár 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek (HDD). A fejlett technológia V-NAND, Samsung modell T3 lépés, hogy a cél - kapacitás akár 2 TB azt jelenti, hogy mindent, amire szüksége van a tenyerében.


kemény

A védelem által alkotott három eleme van: a modell T3 ütésálló van szerelve egy erős külső fém váz, a belső tartókeret és egy opcionális 256 bites AES hardveres titkosítás, amely lehetővé teszi, felkészülve a buktatókat az élet.

 Samsung SSD T3 2TB
 

 Samsung SSD T3 2TB
 

egyszerű csatlakozást

T3 modell kompatibilis az operációs rendszerek között, így könnyen csatlakoztathatja a számítógépet, a MAC. Hála a Android App "Samsung hordozható SSD" port USB 3.1 Type C és C típusú USB-kábel A típusú, a felhasználók kezelhetik tartalomhoz való hozzáférés és könnyen.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 74 mm (7,4 cm)
Magasság 10,5 mm (1,05 cm)
Mélység 58 mm (5,8 cm)

Tömeg

Tömeg 51 g (0,05 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  SAS016e
Termékszám:  MU-PT2T0B/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05