Oldal frissítése

Samsung SSD T3 1TB

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD T3 1TB


Samsung SSD T3 1TB
 

Kicsi, kompakt és könnyű

A média és az adatok állandó mozgásban vannak. Fontos, hogy a sebességük megfeleljen a modern életstílusnak. A körülbelül 51 grammos T3 modell pehelykönnyű, és a mérete nagyjából megegyezik egy átlagos névjegykártya méretével. Ezzel elérhető a tökéletes hordozhatóság.


Samsung SSD T3 1TB
 

Fékezhetetlen sebesség minden tevékenység közben

Az új hordozható Samsung SSD T3 új mércét állít fel a sebesség, kapacitás, ellenállóképesség, és kapcsolat terén is. Villámgyors olvasási és írási adatátviteli 450 MB/s-os sebessége akár 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek (HDD) sebessége. A fejlett V-NAND technológiának köszönhetően a T3 kapacitása eléri az 1 TB-ot, így minden szükséges adatod elfér a tenyeredben.


Valóban ellenálló

A védelemet három alkotóelem biztosítja: a T3 fel van szerelve egy erős külső fém vázzal, belső tartókerettel és egy opcionális 256 bites AES hardveres titkosítással, amellyel felkészülhetsz az élet veszélyeire.

Samsung SSD T3 1TB
 

Samsung SSD T3 1TB
 

Egyszerű csatlakozás

A T3 modell kompatibilis az operációs rendszerekkel, így könnyen csatlakoztathatod a számítógépedet vagy a MAC-edet. Hála az Android "Samsung Portable SSD" applikációjának, a C típusú USB 3.1 és C típusú USB-kábel (A típusra) segítségével a felhasználók könnyen hozzáférhetnek és kezelhetik a tartalmat.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 74 mm (7,4 cm)
Magasság 10,5 mm (1,05 cm)
Mélység 58 mm (5,8 cm)

Tömeg

Tömeg 51 g (0,05 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  SAS016d
Termékszám:  MU-PT1T0B/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10