Oldal frissítése

Samsung SSD T1 1TB

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD T1 1TB

Samsung SSD T1

A Samsung SSD T1 minden számítógépet megmozgat

Egy új módszert kínálunk arra, hogy az összes adatod mindig nálad legyen, méghozzá villámgyors olvasással és írással. Az új külső SSD merevlemez a Samsungtól a T1 nevet viseli, V-NAND technológiát használ, valamint nagy megbízhatóságot, kiváló teljesítményt, és a lehető legjobb biztonságot kínálja, egy névjegykártya méretű dobozkában. A T1 így válik a Te belépőddé az ultragyors digitális világba. 

Három ok, amiért ezt a terméket kell beszerezned.

Rychlost

Max. sebessége 450 MB/s

Ochrana

Ellenáll az ütéseknek

Odezva

Azonnali válasz a követelményeknek

Képzeld el, hogy már nem kell többé az adataidra várnod. A hordozható SSD T1, amelyet a TurboWrite technológia hajt, akár 450 MB/s sebességgel olvassa és írja az adatokat. Összehasonlítva a többi azonos kapacitású külső merevlemezzel, a T1 hétszer gyorsabb. Takaríts meg értékes időt, amelyet ezer más dologra kihasználhatsz, ahelyett, hogy a másolás befejezésére vársz.  

Többé már nem kell sokáig várnod,

amíg a merevlemez átmásolja a szükséges fájlokat.

Styl

Stílusos design

A T1 merevlemez prémium, vékony kivitelezését a kompakt méretei hangsúlyozzák ki, hiszen ez a termék elegáns és hordozható is egyben. Emellett fekete krómos felületkezeléssel készített, lézergravírozott minták is találhatóak rajta. Jól hangzik, nem igaz? Még a T1 merevlemezhez tartozó kábel is stílusos, fekete színű.

  1. Forradalomi termék a hordozható teljesítmény területén
  2. Kiváló minőségű és ellenálló kivitelezés.
  3. Az olvasási sebessége akár 450 MB/s.
  4. Fejlett AES 256bit titkosítással.
  5. A kapacitása hihetetlen 1000 GB.
Samsung SSD T1

Mindenhová magaddal viheted az adataidat.

Sok ember számára az adataik a személyes vagy professzionális életük nagy részét töltik ki. Ezért a Samsung 256-bites AES titkosítási algoritmussal szerelte fel a T1 merevlemezt, az értékes adatok bebiztosítására. A mozgó alkatrészek hiánya miatt a készüléket úgy tervezték, hogy ellenálljon a vibrációnak és az eséseknek, sokkal inkább, mint a hagyományos lemezek mozgó alkatrészei. Ennek, valamint a magas hőmérséklettel szembeni ellenállásának köszönhetően bárhová magaddal viheted a lemezt.

Šifrování

 256bit-es AES algoritmussal az adatok védelméért

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (teljes) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 71 mm (7,1 cm)
Magasság 9,2 mm (0,92 cm)
Mélység 54 mm (5,4 cm)

Tömeg

Tömeg 26 g (0,03 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  SAS015f
Termékszám:  MU-PS1T0B/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15