Oldal frissítése

Samsung SmartThings Hub

Samsung SmartThings Hub

Az idei CES-en 2015-ben a Consumer Electronics Fair egy kiváló okos kiegészítő volt. Természetesen a világ elektronikus óriásai sem maradhatnak le - így a dél-koreai Samsung sem. Egy ilyen nagy vállalat számára nem jelentett gondot egy startup platform megvásárlása, hogy egy teljesen intelligens otthont hozzon létre.
A SmartThings Hub vezérli az összes otthoni elektronikát. Ilyen például az intelligens világítás és a konnektorok vezérlése, vagy a hűtő és a mosógép használata. A SmartThings Hub mindent összekapcsol, így nagyon hasznos az otthon központi vezérlésekor, hisz van egy praktikus alkalmazásod, mely mindent az irányítása alatt tart, anélkül hogy mindent külön-külön állítanál be.

Paraméterek

Használat

Használat Világítás, Fűtés és hűtés
Kód:  CES6a001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05