Oldal frissítése

Samsung Smart Charm, arany

3,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Smart Charm, arany

Samsung jön a legújabb a világon a hordható elektronika, amely a fitness intelligens Charm karkötő. Karkötő lenyűgöz az elegáns megjelenés, aminek köszönhetően válik nem csak a szemet gyönyörködtető divatos kiegészítő, de van olyan funkciókkal, amelyek fel vannak szerelve is tökéletes partner az Ön fitness tevékenységét.

legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth órák csatlakozik a telefonhoz
  • csuklópánt követi a feltétellel, elveszett lépések és az elégetett kalóriákat
  • LED tájékoztat a legfrissebb híreket a szociális hálózatok, a bejövő híváskor vagy szöveges üzenet
  • 17mAh zseblámpa fogantyú teljesítmény karkötő legfeljebb 14 nappal

A mozgásban

Intelligens karkötő Charm bár első pillantásra úgy néz ki, mint egy értékes drágakő, de tudja kezelni a sokkal több, mint csak jól néz ki a kezedben.Ez valójában nem ellenőrzi a vitális, gyűjt alapvető információt a fizikai állapota, monitor elégetett kalóriát, és pár percre.Mindezek az információk majd elküldi a karkötőt okostelefon Bluetooth v4.0.

Maradjon

A karkötő egy értesítést LED, amit azok különböző színekben jelezze a bejövő és nem fogadott hívások hírek a szociális hálózatok, vagy azt mondom, hogy elvesztetted szöveges üzenetet. 17mAh karkötő van szerelve egy zseblámpa, amely megtartja a karkötőt életben legfeljebb 14 napig egyetlen feltöltéssel. Kibocsátása előtt zseblámpák LED figyelmeztet, villogó piros. 

Kód:  SAAW0015a
Termékszám:  EI-AN920BFEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10