Oldal frissítése

Samsung SL-M4080FX szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-M4080FX szürke

A multifunkciós tulajdonságainak köszönhetően ideális a feladatok gyors elvégzésére, valamint az egyszerű és intuitív használatra, amivel értékes időt takarít meg. Az érintőképernyős panel intelligens felhasználói interfészt és kényelmes hozzáférést kínál az előtelepített és saját nyomtatási megoldásokhoz is. A gyorsnyomtatáson kívül ultra nagy szkennelési sebességet is kínál. Kétoldalasan képes beszkennelni akár 60 oldalt is egy perc alatt (ipm), színesen és fekete-fehéren egyaránt, ami egy oldalt jelent egy másodperc alatt. Emellett támogatja a hitelesítést, a nyomtatási feladatok védelmét, és a biztonsági hálózati protokollokat is. Az adminisztrátorok egy vezérlő panelt kapnak, ahol beállíthatják a felhasználók nyomtatási jogait.  

Legfontosabb jellemzők

  • Többfunkciós nyomtató, magas havi terheléssel
  • Extra gyors, kétoldalas szkennelés, adagolóval
  • Nagy felbontással és technológiával a folyamatos élességért 
  • Nagyobb kiterjedésű munkák gyors feldolgozásával
  • A nagy érintőképernyő intuitív kezelést kínál
  • A nyomtató papír bemenete növelhető akár 2300 oldalra (opcionális adapterekkel)
  • ECO gomb a toner felhasználásának csökkentésére, valamint a papír felhasználásának csökkentésére akár 20%-al
  • A merevlemez kapacitása 320 GB
  • Az eredeti tonerek megfelelnek a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú követelményeknek 

Mindig éles kimenet

A nyomtató remekül helytáll vállalati környezetben is, hála a megbízható működésének és a legjobb maximális terhelhetőség arányának a maga kategóriájában. A dokumentumaid mindig tökéletesek lesznek, hála az egyedülálló Rendering Engine for Clean Page (ReCP) technológiának a Samsung cégtől. A ReCP a 1200 x 1200 dpi-vel együtt precízen pontosítja a szöveget a nyomtatott dokumentumok jobb olvashatósága érdekében.

Univerzálisan alkalmazkodik

A XOA webes platform támogatja a széles körű szerver megoldásokat a produktivitás növelésére. A felhasználói interfészen keresztül a felhasználók rengeteg webes megoldást alkalmazhatnak, amelyekkel növelhetik a teljesítményüket. Probléma nélkül használhatsz saját megoldásokat is, vagy pedig választhatod a független szoftvergyártók (ISV) megoldásait is, és feldolgozhatod a bizalmas információkat a biztonságosabb funkciók segítségével. 

Nyomtatás nagyban

Minden bizonnyal szeretnéd, ha a vállalkozásod növekedne és fejlődne. A nyomtató helytáll ezen a terepen is, és képes együtt növekedni a vállalkozásoddal. Ha már nem akarod folyamatosan újratölteni a nyomtatót papírral, vásárolhatsz egy robustus konstrukciót is hozzá, az extra mennyiségű papír számára. Bár a nyomtató képes befogadni összesen 650 darab papírt, a bemeneti részt kiegészítheted választható kiterjesztéssel is, így növelheted a kapacitását akár 2 300 lapra. 

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló
Szkennelési sebesség 60 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 40 oldal/perc
Bemeneti tálcák 650 lap
Maximális havi kapacitás 120 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 576 mm
Mélység 481,4 mm
Szélesség 530 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Szürke
Kód:  PN073g3
Termékszám:  SS395B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15