Oldal frissítése

Samsung SL-C480W

4,6 71 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-C480W


Nyomtatás csupán egy kattintással

A fejlett Samsung NFC technológiának köszönhetően rendkívül egyszerűen nyomtathatunk pusztán egy mobilt használva. Csupán egyetlen érintés egy kompatibilis okostelefonnal és máris úton a nyomtatásra szánt anyag. Abban az esetben, ha még nincs telepítve a mobilra, a Mobil Pring Samsung alkalmazás azonnal sé ingyenesen telepíthető, a telefon pedig ezt követőenautomatikus csatlakozik a készülékhez.


Számos mobileszközt támogat

Végre egy nyomtató, mely találkozik a fogyasztói igényekkel és számos univerzális mobileszközt támogat! Az Xpress C480W kompatibilis az iOS, az Android, a Microsoft Windows telefonok és az Amazon Kindle Mobil Print applikációjával.


A mobil nyomtatás különböző módjai

Egyszerű és hatékony nyomtatás bárhol is legyél. A Samsung Xpress C480 nyomtató különböző mobil nyomtató applikációkat támogat, mint amilyen például a PrintTM Samsung Mobile, a Samsung Cloud PrintTM, a Google PrintTM és az AirPrint.


Magas hozamú festékpatron

Nyomtasson többet, kevesebbért! Az Xpress C480W egy olyan tintapatronnal büszkélkedhet, amely akár 1500 oldalt is képes nyomtatni anélkül, hogy cserélnie kellene az alkatrészt, ezáltal is hozzájárul a teljesítmény növekedéshez és a költséghatékony működéshez.

Optimalizálja a nyomtatót, hogy az energiát spóroljon, környezetkímélő legyen és elkerülje a felesleges pazarlást. Könnyedén átválthat Edo módba egyetlen érintéssel és csökkentheti a nyomtatópatron cseréjéből és a papírfogyasztásból származó plusz kiadásokat az Eco Button és az Easy Eco Driver használatával. Ez a funkció a legoptimálisabb nyomtatási beállításokat és működést biztosítja a készülék használatakor.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 4 oldal/perc
Kimeneti tálcák 50 lap

Méret

Magasság 288,6 mm
Mélység 396 mm
Szélesség 406 mm
Tömeg 12,9 kg
Kód:  PN075g5
Termékszám:  SS257C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15