Oldal frissítése

Samsung SL-C2680FX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-C2680FX

A színes multifunkciós érintőképernyő közepes munkacsoportoknak alkalmas, ahol kiváló minőségű nyomtató, fénymásoló, lapolvasó és faxkészülék működik. A modern technológia és a minőségi alkatrészek nagy sebességet és minőséget biztosítanak még a kihívásokkal teli feladatoApproxan is. A készülék 1 db GMB belső memóriával rendelkezik, és támogatja a közvetlen nyomtatást USB tárolóeszközökkel, valamint WiFi vagy klasszikus Ethernet használatával. A többfunkciós havi használatra 60 ezer. oldalakon.

Még igényes is

26 A4-es oldal fekete-fehér és színes nyomtatási sebességet biztosít. Még a legfontosabb nyomtatási és másolási feladatok is képesek kezelni néhány percen belül, és a minőség mellett. A normál részecskéknél kisebb polimerizált festék éles és élénk színeket eredményez. A magasabb viasztartalomnak köszönhetően a nyomatok fényesek és tartósak, és nem fakulnak el. 

Érintse meg az LCD kijelzőt

Könnyen kezelhető hardveres gombokkal és 7 "-os érintőképernyős LCD-kijelzővel. Intelligens felhasználói felületet és kényelmes hozzáférést biztosít mind az előre telepített, mind az egyéni nyomtatási megoldásokhoz. Használja ki a különböző nagy teljesítményű funkciókat, például több lap nyomtatása egy lapra vagy a kívánt kép szerkesztése. A mobil szkenneléshez és faxoláshoz is támogatást nyújt. Az NFC Print használatával csatlakoztathatja az okostelefonját a Samsung MobilePrinthez nyomtatáshoz, beolvasáshoz vagy faxoláshoz.

Művelet mentése

A nyomtató gondoskodik a gazdaságos és kényes működésről, használja az Eco gombot vagy az intelligens meghajtót. Több lap nyomtatásával több lap nyomtatása egy lapra vagy kétoldalas nyomtatásra. Nyomtatás szürkeárnyalatos vagy festéktakarékos módban. A szimulátor azt is megmutatja, mennyit csökkentett a papír és az energiafogyasztás és a CO2-kibocsátás.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, NFC

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 26 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 26 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 60 000 oldal/hónap

Méret

Magasság 524,3 mm
Mélység 484,2 mm
Szélesség 530 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Szürke
Kód:  PN073z9
Termékszám:  SS208A#ELS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15