Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Gear S3 Frontier

4,7 229 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear S3 Frontier

Intelligens karóra nemcsak kalandoroknak

A Gear S3 Frontier okos karóra robosztus és egyben stílusos külseje megfelel a gazdag funkcióknak. Extrém körülmények között sem veszít széleskörű felhasználási lehetőségeiből. Kezelése mindig nagyon praktikus és designja kiemelkedően mély benyomást tesz. A Samsung egyetlen készülékben köti össze az ellenálló kivitelezést és a tökéletes designt, ez most mind a tiéd lehet. 

Az elképzeléseid szerinti külső

Változtasd meg a Gear S3 külsejét, amikor csak szeretnéd. Az Always On Display funkció különféle minták gazdag választékát kínálja. 15 az alap beállításokban, a többi pedig a Gear App Store-ban vár rád. Így a Super AMOLED kijelző egy szempillantás alatt pontosan a kívánságod szerinti külsőt ölti fel. Amennyiben pedig szeretnéd az órád külsejét a maximális tökéletességig fokozni, válassz a különféle design-ú karszalagok közül.

Különlegesen könnyen kezelhető

Az intelligens karórád széleskörű kifejlesztett funkciókat kínál, emellett mégis nagyon könnyen kezelhető minden körülmények között. A fontos beállítások és a kedvenc applikációk eléréséhez elég elfordítani a keretet. Így könnyen kiválaszthatod és elindíthatod a kiválasztott programokat, melyek folyamatos és semmivel sem gátolt működéséről a kétmagos, 1 GHz-es processzor és a 768 MB operációs memória gondoskodik. 

Sosem tévedsz el

Nem számt hová tartasz. Az sem, milyen módon éred el uticélodat. A Gear S3 Frontier karóra minden alkalommal megbízhatóan oda vezet, ahová jutni szeretnél. A GPS helymeghatározó rendszer és a Glonass támogatása a kimagaslóan pontos navigációs rendszert jelenti városban és a természetben is. Az okos karóra ugyanolyan könnyen megtalálja a legkönnyebb erdei utat, mint ahogy a legrövidebb vonalat a hírhedt étteremhez, amelyet keresel. 

Tedd kellemesebbé a sportolás élményét

Bármilyen sportnak is hódolsz, a Samsung Gear S3 karóra jó társ lesz hozzá. Követi az aktivitásodat, releváns és hasznos információkkal szolgál, mindent annak érdekében csinál, hogy jobban kiélvezhezsd a sportolást, mint eddig bármikor. Többek között intelligensen figyelmeztet az időjárásváltozásra és barométerrel is felszerelt az atmoszférikus nyomás mérésére.

Zene minden alkalomhoz

Játszd fel kedvenc zenéidet a Gear S3 okos karórára. A Bluetooth fülhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztül szószerint bárhol és bármikor hallgathatod az elbűvölő dallamokat. A Samsung készülék különféle formátumok lejátszását támogatja, hallgathatsz MP3, M4A, AA OÍGG, OGA, WAV, WMA, AMR és AWB fájlokat is.

Ismerd meg az akkumulátor erejét

Használd ki a Gear S3 karóra összes funkcióját korlátok és afelőli aggodalom nélkül, hogy a nehéz munka esetén gyorsan lemerülne. Mivel az akkumulátor különleges üzemidejével akár négy napig élvezheted az óra által nyújtott lehetőségeket. Az akkumulátor 380 mAh kapacitása elegendő energiát biztosít az okoskaróra 1,5 GB belső memóriáján tárolt különféle tartalom kiélvezésére.

Bármilyen időjárásban

Még a nagyon igényes körülmények között sem kell aggódnod karórád miatt. Az időjárás viszontagságai nem okoznak gondot a Samsung Gear S3-nak, mivel IP68 bizonylattal büszkélkedik, amely biztosítja, hogy a készülék nemcsak a szennyeződéseknek és a pornak áll ellen, hanem a víznek is akár 1,5 méter mélységig 30 percen át. A megbízható és okos karóra így szószerint bárhová elkísérhet.

Segít a bajban

A Gear S3 segít biztonságban maradnod. Könnyedén elmentheted bele a hozzád közel álló személyek listáját, akik az órádon keresztül válnak védőszentjeiddé. Ha véletlenül bajba kerülnél, elég háromszor megnyomnod az Otthon gombot, amivel a kiválasztott vészkontaktusoknak azonnal figyelmeztetést küldesz információkkal az aktuális tartózkodási helyedről.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,3 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 62 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 96 óra (4 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0013a
Termékszám:  SM-R760NDAAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10