Oldal frissítése

Samsung R1 WAM1501

Kiegészítők a termékhez

Samsung R1 WAM1501

Élvezze a teljes 360 fokos hangzást és dobja fel a környéket egy egységes hanggal. A Samsung egy újonnan elért eredménnyel jelenik meg és megadja azt a lehetőséget, hogy bepillanthatunk a jövőbe. Felejtse el az idejétmúlt stílusú, védőhálós, négyszögletes fa hangszórókat. A Samsung Wireless Audio R1 360, az érdekes audio eszköz készen áll.

Legfontosabb jellemzők

  • Összehangolt kialakítás, amely megfelelő az otthoni beltéri kialakításhoz
  • Körbesugárzó hang 360 fokban kitölti a teret
  • Többszobás alkalmazás az egyszerű beállításhoz és lejátszáshoz
  • Vezeték nélküli átvitel fenntartja a mintavételt 192 kHz / 24 bit WAV, FLAC, ALAC és AIFF fájlok esetében
  • Minőségi, beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik

Egy erősítő bőven elegendő

Koncepcionálisan új hangszóró, mint ahogy a neve is mutatja, lehetővé teszi a minden irányba kiváló minőségű zenesugárzást. Hála a Ring Radiator beépített technológiának, amely 360 fokban bocsát ki hangot és így a hallgatóknak minden irányba minőségromlás nélküli hasonló zenei élményt nyújt.

 Multiroom, többhelyiséges alkalmazás

A hangszórók csatlakoztathatók Bluetooth, Wi-Fi-vel és TVSoundconnect (vezeték nélküli TV) készülékkel. Sőt, egy multiroom, többhelyiséges rendszert is tud használni, így egy mobil Samsung Multiroom alkalmazáson keresztül képes zenét lejátszani, bármilyen helyi forrásból az otthoni hálózaton (NAS, DLNA eszközök)keresztül valamint internetes rádió és műsorközvetítő szolgáltatások is választhatók. (Deezer, Spotify, stb). 

 
Kód:  WK620g2
Termékszám:  WAM1501/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10