Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung PRO Endurance microSDXC 128GB + SD adapter

5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung PRO Endurance microSDXC 128GB + SD adapter


Samsung micro SDHC 128 GB PRO Endurance megbízható memóriakártya

A Samsung MicroSDHC 128 GB PRO Endurance memóriakártya ideális választás a biztonsági kamerákba, autóskamerákba és személyi kamerákba egyaránt. A Samsung MicroSDHC kártya rendkívül megbízható és páratlan ellenállást biztosít a folyamatos magas felbontású videófelvételek készítéséhez minden körülmények között. Ezáltal egyetlen kulcsfontosságú pillanat rögzítéséről sem maradsz le a videófelvételeken.

Akár 25× tovább tart

A Samsung MicroSDHC 128 GB PRO Endurance memóriakártya akár 43 800 órányi folyamatos felvételkészítést nyújt, ennek köszönhetően verhetetlen a kategóriájában.

Ideális a biztonsági kamerákhoz

A folyamatos felvételkészítés jellemző például a biztonsági kamerákra, a személyi kamerákra és az autóskamerákra is. A Samsung MicroSDHC 128 GB PRO Endurance memóriakártyát már a legelső pillanattól erre a célra tervezték.

Felvétel 4K felbontásban

A 4K felbontású videófelvétel készítés lassan, de biztosan szabvánnyá válik. A Samsung MicroSDHC 128 GB PRO Endurance memóriakártya kiváló olvasási/írási sebességet - 100/30 MB/s - kínál, tehát csökkenti a videófájlok átviteli idejét más tárhelyekre.

A tárolt adatok mindig biztonságban vannak

A Samsung MicroSDHC 128 GB PRO Endurance memóriakártyát széleskörű tesztelésnek vetették alá számos különböző szituációban. Garantáltan ellenáll a mágneseknek és a röntgensugárzásnak is. Akár 72 órán át kibírja a sós vízben, üzemi hőmérséklete pedig -25 °C és 85 °C közé esik.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  SASD019b33
Termékszám:  MB-MJ128GA/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15